With Love

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Thought a little love-spreading never hurts someone. I made a postcard and I want to share the template with you guys. I hope you are going to share it with people who can use a little love right now.

It’s a diy postcard template which can be downloaded (click one of the images below) in a rectangle or square shape. Print it on a piece of thick paper or an empty postcard. Then create a nice flower which can be pasted on top of the stem. I challenge you to be creative and embroider, crochet, draw, punchneedle, fold or do whatever it takes. Or use this special technique to make flowers out of coffee filters.

I knitted the flower you see in the picture, you can find the pattern here.

Rectangle

Square

I would love to see the different creations, so please tag me along in your work (my instagram handle is @ilovegreengrass or studiosgreengrass on Facebook) or share it with me. It makes me happy :).


Veel Liefs

Ik bedacht me dat een beetje liefde verspreiden geen kwaad kan. Ik maakte een tijdje geleden verschillende kaartjes en wil graag van een van de kaartjes het sjabloon met je delen. Ik hoop dat jullie de liefde delen met mensen die het nu hard nodig hebben.

Het is een doe-het-zelf kaartje dat je kan downloaden (in vierkante of rechthoekige vorm) door op een van de afbeeldingen hieronder te klikken. Print het uit op dik papier of een leeg kaartje. Maak dan een mooie bloem die je op de steel kan plakken .Ik daag je uit om je meest creatieve bloem te borduren, haken, tekenen, vouwen of wat er ook bij je opkomt. Je kan ook deze speciale techniek gebruiken om bloemen te maken met behulp van koffiefilters.

De bloem uit het voorbeeld is gebreid. Je kan het patroon hier vinden (Let op: het is in het Engels, maar er zijn genoeg Nederlandse breipatronen voor bloemen te vinden).

Rechthoek
Vierkant

Ik zou het heel leuk vinden om jullie verschillende creaties te zien! Je kan me een berichtje sturen of tag me in je foto (@ilovegreengrass op Instagram of studiosgreengrass op Facebook).

Leave a Reply

%d bloggers like this: