I am running on plants!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

t-shirt plants

Wish I could say I am totally ready for the StrongSisterRun, next week the 30th of April, in Rotterdam. I thought ‘2 months after moving is just the right amount of time’. Wrong thinking!

First, there was a search for the right fitnessclub that was reachable by public transport (and hopefully in a few weeks by electric bike! I will tell you more about my search for an e-bike soon). Took me a while but now I am doing bootcamp training once a week and getting my training in the fitness twice a week (no machines for me, I like to be in a work-out group). Plus my once a week yoga from home (online at EkhartYoga.com, Jennilee Toner is my favorite, she is so grateful and positive!).

Once that was fixed my knee started complaining. Always a love-hate relationship with that right knee. I could work around it, if my shins where not acting up. And, after 1 1/2 week, when I thought that it was getting better, I slipped. Twice. Not a real big slip, but enough to get my hips and lower back ‘out of line’. This week I went to see the osteopath and next week I will go again, just 2 days before the run…. I know, the best preparation.

So I gave up, doing better than last time I ran the StrongSisterRun. After this race, the next challenge will be in September. Or at the Ultimate Buffalo in June. We will see.

But I am still motivated, because I love those obstacle runs! And it gets even better, running in a self-designed t-shirt. For the last run I made myself a ‘Powered by Tofu‘ t-shirt. For this run I designed a ‘Runs on Plants‘ tee, with a lead role for the broccoli. Both designs (and more) can be bought in my Spreadshirt shop, spreading some ‘Vegan Power’ 🙂

I will let you know how it all went. And just in case you are planning to cheer on the 30th: you will win a free t-shirt if you spot/cheer for me before, during or after the run, and deliver proof of that – with a maximum of 2 winners. Just sent me the ‘proof’ in a private message or in the comments section.
~~~~~~~~~~

Ik loop op planten

Ik zou willen dat ik kan zeggen dat ik helemaal klaar ben voor de StrongSisterRun, volgende week, 30 april, in Rotterdam. Ik had bedacht dat 2 maanden na de verhuizing een goed moment zou zijn. Verkeerd gedacht!

Eerst was er de zoektocht naar de goede fitnessclub, die en bereisbaar was met het open vervoer (en hopelijk in een paar weken met de elektrische fiets! Ik vertel je binnenkort meer over mijn zoektocht naar een e-bike). Het duurde even, maar nu doe ik een keer in de week bootcamptraining en ga ik twee keer in de week naar de fitness (geen apparaten, ik hou meer van groepslessen). Plus een keer per week yoga (online, via EkhartYoga.com, Jennilee Toner is m’n favoriet, zo dankbaar en positief!).

Toen dat geregeld was, begon m’n knie te klagen. Ik heb een voortdurende haat-liefde-verhouding met m’n rechterknie. Normaal kan ik er wel een beetje ‘omheen sporten’, als m’n schenen niet zouden beginnen met klagen. En na 1 1/2 week, toen ik dacht dat dat allemaal beter ging, gleed ik uit. Twee keer. Niet echt een grote uitglijder, maar genoeg om m’n heup en onderrug een tik te geven. Deze week ben ik bij een osteopaat geweest en volgende week ga ik nog eens, 2 dagen voor de race… Ik weet het, de beste voorbereiding ooit.

Dus heb ik het opgegeven beter te lopen dan de laatste keer StrongSisterRun. Na deze race is de volgende kans in september. Of tijdens de Ultimate Buffalo in juni. We zullen zien.

Maar ik ben nog steeds gemotiveerd, omdat obstakel runs gewoon te leuk zijn! En het wordt alleen maar leuker als je ook nog eens rent in je eigen ontworpen shirt. De vorige keer maakte ik voor mezelf een ‘Powered by Tofu‘ t-shirt. En voor deze keer heb ik een ‘Runs on Plants‘ shirt gemaakt, met een hoofdrol voor de broccoli. Beide designs (en meer) zijn te koop in mijn Spreadshirt winkeltje, om een dosis ‘Vegan Power’ te verspreiden 🙂

Ik laat jullie wel weten hoe het gegaan is. En voor het geval je komt aanmoedigen de 3oe: je wint een gratis shirt als je mij spot/aanmoedigt voor, tijdens of na de race en daar bewijs van hebt – met een maximum van 2 winnaars. Stuur ‘het bewijs’ in een berichtje of zet het in de comments.

 

 

Leave a Reply