Moving Update #3

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Verhuizing

Moving day is getting closer. And this weekend we get the key. That means: we are going to drive 3 1/2 hours on Saturday to the new apartment, get the key, clean and paint and drive back on Sunday evening. Pretty exciting, because we only saw the apartment when it was stuffed with furniture and kids. Since we didn’t take any pictures then (because people were still living there), we can finally show our family how our new house looks! And we finally will know what to buy to make the house a home (like curtains and carpet). Good for us, the kitchen is already there, we only have to bring our kitchen appliances. And that is not a problem because we need to take down the kitchen in our old apartment. A lot we still need to do, but I am very happy we can have another look at our new apartment.

We are moving on 27 September and hope that the truck we hired is big enough. Well, it should be, because it is the biggest truck you can hire with a normal drivers license. Good for us my father and my brother are also there to operate the drill and other tools. Another plus is that our new apartment is on the ground floor, that way moving in should be less work.

Moving is strange – saying good bye to the old living environment and friends and saying hello to new things. But in the end it will all work out 🙂
~~~~~~~~~

Verhuisupdate #3

Verhuisdag komt dichterbij. Dit weekend krijgen we de sleutel. Dat houdt in: we rijden 3 1/2 uur op zaterdag naar ons nieuwe huisje, krijgen de sleutel, maken alles schoon en verven zo veel mogelijk en rijden dan op zondagavond weer terug. Best spannend, omdat we het appartement alleen nog maar gezien hebben volgestopt met meubels en kinderen. Omdat we geen foto’s genomen hebben (want er woonden nog steeds mensen), kunnen we nu ook eindelijk onze familie laten zien waar we komen te wonen! En hopelijk komen we er dan ook achter wat we nog moeten kopen om er een gezellig huisje van te maken (zoals gordijnen en kleden). Gelukkig blijft de keuken waar ie is en hoeven we alleen nog maar onze keukenapparaten mee te nemen en in te bouwen. En dat is geen probleem, want we moeten toch de keuken in ons oude appartement eruit halen. Nog veel wat er gedaan moet worden, maar ik ben heel blij dat we even een kijkje kunnen gaan nemen in ons nieuwe huisje.

We verhuizen op 27 september en hopen dat de gehuurde verhuiswagen groot genoeg is. Het zal wel moeten, want het is de grootste verhuiswagen die je kan huren met je gewone rijbewijs. Gelukkig voor ons zijn m’n vader en broertje erg handig met een boormachine en andere gereedschappen. Nog een voordeel is dat ons nieuwe huisje op de begane grond ligt, het verhuizen zou daarom redelijk makkelijk moeten gaan.

Verhuizen is raar – je oude omgeving en vrienden gedag zeggen en nieuwe dingen begroeten. Maar uiteindelijk komt het altijd goed 🙂

One Comment on “Moving Update #3

  1. Pingback: Moving Update #4 | I Love Green Grass

Leave a Reply

%d bloggers like this: