The Alone Together Sweater

(voor Nederlands scroll naar beneden)

A few posts ago I already wrote about the different initiatives that made life in lockdown a little easier. One of those was the Alone Together Sweater: a free sweater pattern from the talented @laerkebagger that she posted on her instagram. This sweater can be knitted with stash yarn you have lying around in your home and is a bright and colorful project.

Good for me, because for a long time I was admiring @laerkebagger’s knitwear and a stash yarn sweater was on my to do knit list.

I planned on knitting a black version of the Alone Together Sweater and collected all the black yarn plus the colors I wanted to be in the sweater. I think that were almost all the colors, except for blue.

And now I am very pleased with the result! It was a fun project and there are definitely following more @laerkebagger inspired projects, because my stash is still enormous and the variations are endless. Looking cool all winter long needs some summer preparations 😉


De Alleen-Samen-Trui

Een paar berichtjes geleden schreef ik al over de verschillende initiatieven die het leven in een afgesloten wereld wat makkelijker maakten. Een van deze was de ‘Alone Together’ trui: een gratis (Engels) patroon van de creatieve @laerkebagger die ze op haar Instagram had gezet. Deze trui kan helemaal gebreid worden met garen dat je nog in je voorraad hebt en is een vrolijk en kleurrijk project.

Goed voor mij, want ik was al langer de ontwerpen van @laerkebagger aan het bewonderen en een ‘restjes-trui’ stond op mijn to-do-breilijstje.

Ik heb een zwarte trui gemaakt, met allemaal restjes zwart garen en verzamelde daarnaast gekleurde andere restjes die ik graag in m’n trui wilde. Dat waren ongeveer alle kleuren, behalve de blauwe.

En nu ben ik de eigenaar van een fijne en mooie Alone Together trui, en ik ben er heel blij mee! Het was leuk om te doen en er volgen zeker nog meer @laerkebagger geinspireerde projecten, want mijn garenvoorraad is nog steeds enorm en de variaties zijn eindeloos. Er goed uitzien in de winter vraagt om wat zomerse voorbereiding 😉

Leave a Reply