Thankful

(voor Nederlands scroll naar beneden)

At the end of this year I want to wish everyone all the best for the new year! And I want to share a few things I am thankful for from this year. I know, normally I try to be happy with having less things, instead of more, but in this case I figured it are very special ones and it’s not about having it, but about what we do with it (can you still follow me ;)).

One of the things I am thankful for happened just a few days ago and is the big news I was teasing you with a few weeks ago. We became ‘land owners’! We bought a 2000 square meter pasture right next to our house. Super happy about it, especially because my big wish is to care for a few happy animals (like pigs) and now that dream came a little bit closer! The first steps now are organizing and repairing everything, but we will take proper time for that. One step at a time (and we still have some diy-ing to do in our house as well, so we take it easy).

Then something different, but also special to me: the electric bike I got for my birthday! Without a lot of public transport here and without a car during the day, it’s nice to be more mobile and get easier (and safer, in the dark) to the place I want to be.

One of those places is the outdoor fitness. The training I did last year, slowly getting back from a back injury, helped me running towards a first place at the Strong Sister Run. Since my back is getting better, I am happier than ever! And that first place is a little crown on the ‘back adventure’. Because being able to move and to run obstacles is awesome!

So very thankful for a body that is almost healed, a future animal family and cruising around on my electric bike. 2019 has been good to me!


Dankbaar

Aan het eind van dit jaar wil ik iedereen het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! En ik wil graag een paar dingen van afgelopen jaar delen waar ik dankbaar voor ben. Ik weet dat ik normaal probeer gelukkig te zijn (en dit te delen) met weinig, maar in dit geval gaat het om een paar heel speciale dingen. En het gaat niet om het ‘ding’ zelf, maar wat we ermee kunnen doen (kun je me nog steeds volgen ;)).

Een van de dingen waar ik super dankbaar voor ben is iets van maar een paar dagen geleden en is ook het grote nieuws dat ik al aangekondigd had een paar weken geleden: we zijn ‘landeigenaren’! We kochten het 2000 vierkante meter weiland, naast ons huis. We zijn er enorm blij mee, want een van mijn grote wensen is om te zorgen voor een paar blije dieren (zoals varkens) en nu is deze droom een stuk dichterbij gekomen! De eerste stappen zijn in ieder geval om het een beetje op orde te brengen en wat repareerwerk te doen, maar we willen daar alle tijd voor nemen. Stap voor stap, want we hebben ook nog steeds wat kluswerk in ons huisje te doen.

Dan iets totaal anders, maar ook heel bijzonder voor mij: de elektrische scooter die ik voor m’n verjaardag kreeg! Het openbaar vervoer is hier in een uithoek van Nederland niet altijd even toereikend en als er overdag geen auto ter beschikking is, is het fijn om wat mobieler te zijn en makkelijker (en veiliger in het donker) op de plek te komen dan wanneer ik de fiets zou moeten nemen.

En een van die plekken is de (outdoor) fitness. De training die ik afgelopen jaar deed, langzaam terugkomend van een rugblessure, heeft me zeker geholpen om de eerste plaats te halen bij de Strongsisterrun. Nu mijn rug weer wat beter is, ben ik blijer dan ooit! En de eerste plek is een kleine kroon op het grote ‘rug-avontuur’. Omdat pijnvrij kunnen sporten en aan obstakel races kunnen deelnemen super is!

Ik ben enorm dankbaar voor een weer bijna fit lichaam, een toekomstige dierenfamlie en rondrijden op m’n elektrische scooter. 2019 was goed voor mij!

Leave a Reply

%d