Happy Rainy Market

It has been quiet around here the last few weeks. But I had a good reason: I was knitting my fingers off, to finish as much baby hats and headbands as I possibly could before the 6th of October.

What was the 6th of October, you may think? Well, that is when ‘The Happy Market’ took place and I was one of the sellers. For that I needed as many knitted hats and headbands as was possible for me to finish. In the end it took me a bit longer than I thought to embroider the details like faces and ears of the baby hats, so it was quite stressful. But I managed and had many different animal hats to sell.

Unfortunately it was a bit of a disappointment in the end. The set-up of the market itself was very good, with music and decorations in a green area. But the weather was not playing in our favor that day and it was raining almost all day long. Combined with a chilly wind, there were only a few visitors and I only sold two items.

The positive thing is that I have loads of new knitwear in my shop. And even more is coming! So if you are looking for a way to stay warm in autumn and winter: check out my webshop studios.ilovegreengrass.net.


De Blije Regenachtige Markt

Het is een beetje stil geweest hier, de afgelopen weken. Maar daar had ik een goede reden voor: ik was m’n vingers blauw aan het breien om zoveel mogelijk babymutsjes en hoofdbanden te breien voor de 6e oktober.

Wat was er dan 6 oktober hoor ik je denken? Nou, dat is wanneer ‘De Blije Markt’ plaatsvond en ik was een van de verkopers. Daarvoor had ik zoveel mogelijk gebreide artikelen nodig als ik kon breien. Uiteindelijk duurde het langer dan verwacht om alle oogjes, neusjes en oortjes erop te borduren, dus het kostte nog wat stressen. Maar het is me gelukt om een assortiment aan dierenmutsjes tentoon te stellen.

Helaas was de markt uiteindelijk wat teleurstellend. De opzet van de markt zelf is heel gezellig, met muziek en leuke decoraties tussen het groen. Maar het weer wilde niet meewerken die dag, het regende bijna de hele dag. Dat gecombineerd met een koude wind zorgde voor een hele lage opkomst (en ik begreep het helemaal ;)).

Het voordeel is nu wel dat ik veel nieuwe items heb kunnen toevoegen aan de online shop. En er is meer onderweg! Mocht je nog op zoek zijn naar een muts, hoofdband of handwarmers voor deze herfst of winter, kijk dan even in m’n webshop studios.ilovegreengrass.net.

Leave a Reply

%d