Tent Poles and Knitting Needles

voor Nederlands scroll naar beneden

I just came back from a very relaxing, mind wise, holiday in the Saksische Schweiz. An area in Germany with beautiful sand-stone formations. We did loads of hiking/crawling up and downhill with beautiful sights as a reward. When back at the camp site where we put our tent, the best days ended with board games and knitting.

Even though on some days it got pretty hot, I got to finish my second Tara sweater and did probably 1/4 of the knitting of the Riddari sweater for the boyfriend (read more about it in my last blog post).

Now that the vacation is over I planned to spend part of the summer days on renovation/paint work around the house and garden work. But also getting my DIY mojo back. Home-made ice-cream is on the agenda and I would like to see if I can diy some other things that I can share here. And of course knitting to fill my Green Grass Studios online shop.

I already added one thing: the blue sweater that I finished on vacation. Because I have enough sweaters in my closet I am selling this one. If you are interested, just let me know (the shop is in Dutch, so that can be a bit of a hurdle ;)).

Tentstokken en Breinaalden

Ik kom net terug van een lekker relaxte, voor het hoofd dan, vakantie in Saksisch Zwitserland. Een gebied in Duitsland met bijzondere zandsteenformaties. We hebben veel gewandeld/geklauterd, naar boven en naar beneden, met mooie uitzichten als beloning. Terug op de camping bij onze tent eindigden de beste dagen met spelletjes en breien.

Ook al was het sommige dagen best warm, ik heb toch mijn tweede Tara trui af kunnen maken en ben op ongeveer 1/4 van de Riddari trui voor het vriendje gekomen (lees hierover meer in mijn laatste post).

Nu de vakantie weer voorbij is, wil ik een deel van de zomerdagen werken aan renovatie/schilderwerk rond het huis en wat tuinwerk doen. Maar ik ga ook proberen weer meer doe-het-zelf projektjes te doen. Zelfgemaakt ijs staat op de planning en ik heb ook al wat andere decoratie dingetjes in gedachten. Daarnaast blijf ik natuurlijk breien, ook om m’n Green Grass Studios webshop te vullen voor de herfst.

Ik heb er nu alvast een nieuw item aan toegevoegd: de blauwe trui die ik op vakantie afgemaakt heb. Er zitten voorlopig genoeg truien in m’n kast, dus deze trui mag iemand anders verwarmen. Als je geinteresseerd bent, laat het me weten of bestel ‘m via de webshop.


Leave a Reply

%d bloggers like this: