Warm Ears

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Yesterday the family was expanded, of animal hats that is. With the colder weather I figured a little mouse and a cute fox should be created to keep some ears warm. They are for sale in my webshop https://studios.ilovegreengrass.net/shop/

The hats are a nice addition to the ever growing family of creatures I’ve knit and I am proud when I see pictures of the hats (because a lot of the hats already found heads to be carried around by). I would love to keep making hats (and headbands/hand warmers/etc) to spread a bit of a warm feeling around me. The thing is, that my marketing manager (read: me) isn’t very good at selling the hats. So that’s why I want to ask you: if you are looking for a nice holiday present, or any other occasion, please think about checking a small shop (offline/online). There are lots of benefits, like products are made with special care,  personalized gifts (by an actual person) and happy people on both sides.

I know my hats are more expensive than the hats you can buy at the bigger clothing chains, but my hats are made with greener materials and love. And that is worth something.

If you like the things I make, please consider to share it with your friends and family. Spread that feeling of warmth around you and make my marketing manager happy 🙂
~~~~~~~~~

Warme Oren

Gisteren is de familie uitgebreid, van dierenmutsjes. Nu het weer frisser is geworden, bedacht ik me dat een kleine muis en een schattig vosje hard nodig zijn om een paar oren warm te houden. Ze zijn te koop in mijn webshop https://studios.ilovegreengrass.net/shop/

De mutsjes zijn een mooie aanvulling op de altijd groeiende familie van gebreide wezentjes en ik ben trots als ik foto’s van de mutsjes zie (ook omdat er al veel zijn die een hoofd gevonden hebben om door rondgedragen te worden). Ik blijf graag mutsjes maken (en hoofdbanden/handwarmers etc) om een beetje een warm gevoel te verspreiden. Het enige is dat mijn marketing manager (lees: ik) niet echt goed is in de verkoop van de mutsjes. Dus daarom wil ik jullie iets vragen: als je nu op zoek bent naar een leuk kadootje voor de feestdagen, of een ander gelegenheid, bekijk dan ook eens de kleinere winkeltjes (offline/online). Er zijn grote voordelen zoals dat de producten vaak met veel zorg gemaakt zijn, persoonlijk gemaakte kadootjes ook echt door een persoon gemaakt zijn en blije mensen aan beide kanten van de, virtuele, toonbank.

Ik weet dat mijn mutsen duurder zijn dan de mutsen die je kan kopen bij de grotere kledingbedrijven, maar mijn mutsen zijn gemaakt met ‘groene’ materialen en liefde. En dat is ook wat waard.

Mocht je de dingen die ik maak leuk vinden, deel ze dan met je vrienden en familie. Deel het gevoel van warmte en maak mijn marketingmanager blij 🙂

Leave a Reply

%d