Fresh Greens

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Welcome on my newer blog!
A lot stayed the same, and my older posts are still here. I just want to focus a bit more on living the green life – which is now added as navigation option so you can easily find blog posts that are related to that theme. But I will also still write about, food, obstacle runs and knitting (and maybe rock music every once in a while).

And you can now also follow me on Instagram. Yes, eventually I decided it would be nice to share some pics there, with a focus on the things I share here on my blog.

I hope I see you around!

~~~~~~

Vers Groens

Welkom op mijn nieuwere blog!
Veel is hetzelfde gebleven, en mijn oudere posts zijn er nog. Ik wilde me alleen meer gaan focussen op het groene leven – nu ook als navigatie optie toegevoegd aan het menu om apart te zoeken op blogposts met dat thema. Maar ik zal ook nog steeds over eten, obstacle runs en breien schrijven (en misschien af en toe over rockmuziek).

En je kan me nu ook volgen op Instagram. Yep, uiteindelijk bedacht ik me dat het leuk zou zijn om daar foto’s te delen, met een focus op de dingen die ik hier deel op mijn blog.

Ik hoop dat je hier terugzie!

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: