Growing a different kind of grass

(voor Nederlands scroll naar beneden)

I haven’t been here for the last few months. I wasn’t really sure about how I would continue my blog. It seems that Instagram is the best platform you could be right now. And I don’t have an Instagram account. But maybe I should get one…. And what would I share there and on the blog? Is it better to leave Facebook? How can I display my ideas, DIY’s and creations better?
These are just some of the questions that were going through my mind recently. Fact is, I still want to keep the possibility to show my handmade items because it is something I am proud of. Besides that I really like to share tips and tricks about how I try to keep the impact on the environment as small as possible.

I am going to think about what the best way is to mold my ideas into a blog/showcase/other page. Therefore, soon my website will be offline for a little while. But I will be back, for sure!

For now I want to share my latest creation: the Goa dress. The pattern is from the latest La Maison Victor and the fabric is from Vlisco (I bought it a few years ago). A nice dress for a summer party.

See you soon!

~~~~~~~~~

Ander gras laten groeien

Ik ben hier al een tijdje niet geweest. Ik wist namelijk niet helemaal goed hoe ik mijn blog moest vervolgen. Het lijkt erop dat Instagram het beste platform is waar je online kunt zijn tegenwoordig. En ik heb geen Instagram account. Misschien moet ik er toch maar eentje nemen…. En wat moet ik daar dan delen, en op m’n blog? Is het beter om van Facebook te gaan? Hoe kan ik mijn ideeen, doe-het-zelf tips en creaties het beste etaleren?

Dit zijn een paar van de vragen die door mijn hoofd gingen de laatste tijd. Feit is, ik wil nog steeds graag een mogelijkheid hebben om mijn handgemaakte items te laten zien, omdat het iets is waar ik trots op ben. Daarnaast vind ik het ook heel leuk om tips te delen over hoe ik de impact op het milieu zo klein mogelijk probeer te houden, of in ieder geval mijn best doe.

Ik ga even nadenken over de beste manier om mijn plaats op het grote wereldwijde web in te nemen. Daarom gaat deze site binnenkort voor een korte tijd offline. Maar ik kom snel terug, beloofd!

Maar ik wil nog even mijn laatste creatie delen: de Goa jurk. Het patroon komt uit de laatste La Maison Victor en de stof is van Vlisco (ik heb deze al een paar jaar geleden gekocht). Een fijn jurkje voor een zomers feestje.

Tot snel!

2 Comments on “Growing a different kind of grass

  1. Wow, what a beautiful dress. You’ve used that print so perfectly! Blogs are the best for showing more of a garment and giving the details of patterns, their good points and pitfalls. Thanks for sharing this stunning dress.

    • Thank you so much! You are so right, but I admit I prefer sharing mostly the successes 😉

Leave a Reply

%d