Still Sweater Weather

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Today it is almost double sweater weather, with temperatures of -2 degrees and some serious wind gusts. Good for me I finished the Harewoods1 sweater in time to actually wear it now that it’s still cold outside!
Last time I told you about my test knitting and now the sweater is ready! The sweater is a quick knit and I am super happy with the end result, also because I think the color suits me. Another positive thing is that it got a bit bigger by washing and blocking the sweater, because I got a bit nervous when I tried it on before washing. It could maybe be a little bit wider, but that is also because I like garments with positive ease.  Maybe it will grow a bit in time, because I am wearing it with pride.

Details on my Harewoods1 can be found here, And you can find the pattern here.

And because spring hasn’t arrived yet I made a few cosy headbands, that are for sale in my Green Grass Studios store. You can find them here.

~~~~~~~~

Nog steeds ‘warme-truien-weer’

Vandaag is het bijna ‘dubbele-warme-truien-weer’, met de temperaturen onder nul en de flinke windvlagen. Gelukkig heb ik de Harewoods1 trui op tijd af om ‘m te dragen nu het nog steeds zo koud is buiten!

In m’n laatste blogpost vertelde ik al over het testbreien en nu is de trui klaar! De trui is supersnel te breien en ik ben heel blij met het eindresultaat, ook omdat ik denk dat de kleur me leuk staat. Wat ook prettig is, is dat de trui groter is geworden door het wassen en uitleggen, want ik was bang dat de trui iets te strak zou zitten. Hij zou nog iets wijder kunnen, maar dat is ook omdat ik ervan houd als m’n kleding wat los zit. Het zou zomaar kunnen dat de trui nog iets breder wordt door het dragen.

Details over mijn Harewoods1 trui kun je hier vinden en het patroon is hier te koop (helaas voorlopig wel alleen in het Engels).

En omdat het lenteweer nog even op zich laat wachten, heb ik een paar zachte en vooral warme hoofdbanden gebreid, die te koop zijn in mijn digitale winkeltje: Green Grass Studios.

Leave a Reply

%d