New Year, New House

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Yes, we did it! We moved into our little house. We still have loads to do, but it is finished enough to live in. I will show you some pics of the interior later, because right now we still have boxes to unpack and walls to paint. (Scroll down to see pictures of the last days of renovation before we moved in!)

Nevertheless we are happy with the results so far! We will now take a few days off to get some energy back and start the new year fresh. And that is also what I want to do for the blog!


I want to wish you happy holidays and loads of happy moments and creativity for 2018!

I hope I will see you here in the new year.

~~~~~~~~~

Nieuw Jaar, Nieuw Huis

Yes, we zitten er! We zijn verhuisd naar ons kleine huis. We hebben nog steeds veel te doen, maar het is ‘af’ genoeg om er te wonen. Ik zal je later foto’s van het interieur laten zien, omdat er nu nog veel dozen in de weg staan en muren geverfd moeten worden. (Zie hierboven foto’s van de laatste dagen klussen voordat we verhuisd zijn!).

Maar we zijn al wel heel blij met de resultaten tot nu toe! We nemen de komende week vrij om wat energie terug te krijgen en het nieuwe jaar fris te beginnen. En dat is ook wat ik wil doen voor m’n blog!

Ik wens je hele gezellige feestdagen en veel gelukkige momenten en creativiteit voor 2018. Ik hoop je hier weer te zien in het nieuwe jaar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: