Relax…and knit

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Although lately most of my time is spent renovating our house and everything that has to do with it, knitting remains a daily activity. Mostly for relaxation, but at the same time I am finishing a few projects that are going to be presents.

I also finished a sweater I was knitting for a friend. The yarn I used was unraveled from another project she had lying around. At first I didn’t know if the wool would be a good combination for the pattern, but I think it is the perfect match.

The pattern I used is the Ladder Sleeve Pullover and can be found here. It is a pretty easy and quick knit. It is knit from left to right, which I loved. Because it is different from the ‘normal’ top down or bottom up sweater patters. If you would like to have more details on my knitted sweater, check it on Ravelry.

Now back to house construction: on Saturday I will attend a workshop concrete ciré. I am very curious and hope I can learn enough there to apply it on our new bathroom and toilet. I think you will see, haha.

~~~~~~~~

Relax en brei

Hoewel ik de laatste tijd vooral bezig ben met het verbouwen van ons huis en alles wat daarmee te maken heeft, brei ik ook nog dagelijks. Vooral om te relaxen, maar tegelijkertijd maak ik een paar breiwerkjes af die kadootjes gaan zijn.

Daarnaast heb ik ook een trui afgebreid die ik aan het breien was voor een vriend. Het garen kwam van een breiwerk dat ze nog had liggen en vervolgens heeft losgehaald. Eerst dacht ik dat de wol misschien niet zo goed zou passen bij het patroon, maar uiteindelijk denk ik dat het juist de perfecte combinatie is.

Het patroon dat ik gebruikt heb is de Ladder Sleeve Pullover en kun je hier vinden (wel alleen in het Engels helaas). Het is een niet al te moeilijk en snel project dat van links naar rechts gebreid wordt, wat ik superleuk vond om te doen. Omdat normaal gesproken een trui van onder naar boven of van boven naar onder gebreid wordt was dit even net wat anders om te breien. Als je meer details wil over de trui die ik gebreid heb, kijk dan even op m’n Ravelrypagina.

Nu terug naar het klussen in huis. Zaterdag ga ik een workshop beton ciré volgen. Ik ben heel benieuwd en ik kan hopelijk ook genoeg leren om het toe te passen in onze nieuwe badkamer en toilet. Ik denk dat je dat wel zal gaan zien, haha.

2 Comments on “Relax…and knit

    • Ja het helpt me echt relaxen. En binnenkort weer meer tijd om een trui te breien 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: