Stocking the online shop

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Slowly getting there! I am knitting my way through summer, by mostly knitting hats! Sounds crazy, right? But I am doing my best to stock up my online shop Green Grass Studios.

These are the hats I made the last few weeks.

I will be focussing on hats, baby animal hats and chunky adult hats, but I also threw in some of my (digital) artwork. More items are worked on, like screen print fabrics. And I am also working on my ‘Rock ‘n Wool’ idea. Knitting and rock music for me are a perfect combination and my plan is to get that visual. I already made a logo and more is definitely to come!

~~~~~~~~

Vullen van de online shop

Langzaam kom ik er wel! Ik brei mezelf door de zomer heen, voornamelijk door het breien van mutsjes! Klink raar, of niet? Maar ik doe mijn best om mijn webshop Green Grass Studios te vullen.

De mutsjes hierboven heb ik de afgelopen weken gemaakt.

Ik zal me vooral focussen op mutsen, dierenmutsjes voor baby’s en grofgebreide mutsen voor volwassenen, maar ik heb ook wat van mijn (digitale) grafische werk online gezet. Er wordt nog gewerkt aan meer items, zoals zeefdruk stoffen. En ik werk ook aan mijn ‘Rock ‘n Wool’ idee. Breien en rockmuziek zijn wat mij betreft een perfecte combinatie en mijn plan is om dat visueel te maken. Ik heb al een logo gemaakt en er komt meer aan!

 

Leave a Reply