Eating on Grass

(voor Nederlands scroll naar beneden)

In the summer time I like to be outside a lot. During the warm evenings knitting on the couch, doing yoga in the grass or sitting at the table writing a blogpost. All outside, enjoying the summer breeze that carries the smell of pine forest (one of the benefits of living in a forest!).
And why not bring that feeling inside, when it is getting colder? My mom got me this beautiful and fresh looking fabric with a grass print (yeah for my mom). Because my table mats could use an update I covered them with this fabric.

I used my own tutorial from a few years back and this time I also tried it with some coasters and that worked out fine.

Here you find my table mat tutorial. It is a really easy way to update some boring table mats!

Can you already smell the fresh cut grass?
~~~~~~~~

Eten op het gras

In de zomer ben ik graag buiten. Tijdens de warme avonden breien op de bank, yoga op het gras of aan een blog post schrijven aan tafel. Allemaal lekker buiten, genietend van het zomerse windje dat de geur van dennenbos meebrengt (een van de voordelen van in het bos wonen!).

En waarom dat gevoel niet meenemen naar binnen, als het buiten kouder wordt? Mijn moeder bracht een stukje stof voor me mee met een mooie, frisse gras print (yeah voor m’n moeder). Omdat m’n placemats wel een update konden gebruiken heb ik ze met dit stofje bedekt. Ik gebruikte mijn eigen handleiding van een paar jaar geleden en deze keer probeerde ik het ook uit op een paar onderzetters en dat blijkt ook prima te werken!

Hier vind je mijn placemat handleiding. Het is echt een makkelijke manier om een paar saaie placemats te updaten.

Ruik je het pas gemaaide gras al?

Leave a Reply