Minty Water and a Magazine

(voor Nederlands scroll naar beneden)

During those nice, sunny days, it’s nice to relax with a magazine and a big glass of cooling water. And that is what I did!
I got 2 pots with different kinds of herbs, like oregano and thymian, for my birthday. It even has a strawberry plant, yeah!
For a glass of fresh tasty water, I combined a few leaves of the water mint, that was also included, with a branch of spearmint (my brother had a huge spearmint plant in his garden and I got a part of it). Adding a slice of lime to your glass and here you have your refreshing water.

The magazine in the picture is called ‘Handwerken zonder Grenzen’, nr 201-2017, and there is a tiny interview with me in it! This Dutch magazine is about all sorts of handicrafts and the article is about the Knitted Knockers knitting club I participate in. Someone came to talk with the participants and took pictures. And looking at the magazine cover I discovered my hands are on it. Haha, always wanted to be a hand model ;).
And if you want to know more about the Knitted Knockers, click here.
~~~~~~~~~~~

Muntig water en een Magazine

Tijdens die mooie, zomerse dagen is het fijn om te relaxen met een magazine en een groot glas koel water. En dat is wat ik deed!

Ik heb twee potten met verschillende kruiden, zoals oregano en tijm voor m’n verjaardag gekregen. En er zit zelfs een aardbeienplant in, yeah! Voor een glas lekker fris water combineerde ik een paar blaadjes citroenmunt, deze zat ook in de pot, met een groene munt takje (mijn broertje had een grote muntplant in z’n tuin en ik mocht daar een deel van hebben). Een schijfje limoen erbij en drinken maar!

Het magazine op de foto’s is Handwerken zonder Grenzen, nr 201-2017, en er staat een mini-interview in met mij! Het blad concentreert zich op allerlei vormen van handwerken en het artikel waarin ik genoemd word gaat over het breicafe van Stichting Breiboezem waar ook ik meebrei aan breiboezems. Er kwam een verslaggeefster langs om te praten met breisters en om foto’s te maken terwijl we aan het breien waren.
En toen ik nog eens goed keek naar de voorkant van het magazine zag ik dat mijn handen erop staan. Haha, ik wilde altijd al een handmodel worden ;).

Als je meer wilt weten over stichting Breiboezem (bijvoorbeeld meebreien of om boezems bestellen) klik dan hier.

Leave a Reply