Who needs boxes?

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Last weekend I ran an obstacle race and knitted a sweater. In the same weekend. I wish I could say I also visited a rock concert, but that was 3 weeks ago….

I try to do what I like, without checking if it fits a certain box. And I can really recommend it 🙂

About the sweater: I finished the Grass Green Boxy sweater! I adapted the pattern in a way that it isn’t as boxy anymore, but I still call it the Grass Green Boxy sweater. And I made the person I knitted it for very happy! Always nice to make people happy with my knitting.
And of course I cast on a new project. Enough projects on the needles, but when I finish a project, I get to cast on a new one (my own made-up rule).

The race was crazy cool by the way. The boyfriend and I ran the first Dutch edition of the Toughest race, an 8km long obstacle race with 40 obstacles. Challenging, but fun! I am super motivated to train a bit more specific to conquer al the obstacles next year. Now I sometimes mastered only 2/3 of the obstacle and in the end I couldn’t even do the last one, because my arms were just too tired. More knitting I would say, just to train those arms 😀

Photo by Jacques Holst jacquesholst.com

~~~~~~~~

Wie heeft er hokjes nodig?

Vorig weekend liep ik een obstakel race en breide ik een trui af. In hetzelfde weekend. Ik zou willen dat ik kon zeggen dat ik ook nog een rock concert bezocht had, maar dat was 3 weken geleden….

Ik doe wat ik leuk vind, zonder te checken of het wel in een bepaald hokje past. En ik kan het je echt aanraden 🙂

Over de trui: de Grass Green Boxy trui is af! Het patroon heb ik wel zo aangepast dat het niet meer echt een vierkante trui is, maar ik noem ‘m nog steeds de Grass Green Boxy. En ik heb de persoon voor wie ik deze trui gebreid heb, blij gemaakt! Altijd fijn om mensen blij te maken met mijn breiwerk.

En natuurlijk heb ik alweer een nieuw werkje op de naalden gezet. Genoeg breiprojectjes, maar als ik er eentje af heb gemaakt, mag ik weer een nieuwe opzetten (mijn zelf verzonnen regel).

De race was trouwens erg gaaf! Het vriendje en ik deden mee aan de eerste Nederlandse editie van de Toughest, een 8km lange obstakelrace met 40 obstakels. Heel uitdagend, maar met veel plezier! Ik ben nu super gemotiveerd om iets specifieker te trainen om volgend jaar alle obstakels te volbrengen zonder te vallen. Nu lukte me het soms om maar 2/3 van het obstakel goed af te leggen en aan het eind van de race kon ik het laatste obstakel niet eens meer doen omdat m’n armen gewoon te moe waren. Ik moet nog meer breien denk ik, om m’n armen beter te trainen 😀

Leave a Reply

%d