I opened an online store

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Yes, it really happened! I opened an online store! I am still filling the digital shelves, so right now there are only a few things you can buy in my Green Grass Studios shop.
But there is also a ‘you ask- I make it’ type of order. If you see something that you like, and it is out of stock or not in the right size, let me know and I will make you one (or two, or three….). Or if you want something that isn’t displayed in the shop: don’t hesitate to contact me. I will see what I can do for you!

Right now you can only buy hand-knitted baby hats, but I plan to fill a few shelves with prints (made by me of course ;)). The knitted items are made with wool from happy sheep, which is very important to me. I am still looking for the perfect wool in certain colors, but I am happy that I found a nice soft wool in natural colors (not dyed) that comes from sheep in the Alps and is spun in Germany.

The shop is only available in Dutch, for now because you never know what will happen. But contact me if you see something you like or have any questions. I am happy to answer them 🙂 studios@ilovegreengrass.net
~~~~~~~

Ik heb een online winkel geopend

Yes, het is echt gebeurd! Ik heb een webshop geopend! Ik ben nog steeds bezig met het vullen van de digitale schappen, dus er zijn op dit moment maar een paar dingen te koop.

Maar er is ook een ‘jij vraagt – ik maak het’ bestelling mogelijk. Als je iets ziet dat je leuk vindt en het is er op dit moment niet of niet in de goede maat: laat het me weten en ik maak er eentje voor je (of twee, of drie…). En als je graag iets wil wat je niet bent tegengekomen in de webshop, aarzel dan niet en stuur me een berichtje. Ik kijk wat ik voor je kan doen!

Op dit moment kun je alleen nog handgebreide babymutsjes kopen, maar ik heb ook het plan om een paar schappen te vullen met prints (ook door mij gemaakt natuurlijk ;)). De gebreide items zijn gemaakt van wol van blije schapen, wat erg belangrijk is voor mij. Ik ben nog steeds aan het zoeken naar de perfecte wol in bepaalde kleuren, maar ik ben heel blij dat ik een zachte wolsoort in natuurlijke kleuren (ongeverfd) heb gevonden dat afkomstig is van schapen uit de Alpen en gesponnen is in Duitsland.

Stuur me gerust een berichtje als je iets wilt weten. Ik beantwoord ze graag 🙂 studios@ilovegreengrass.net

Leave a Reply

%d