The bag is back!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Many years ago we scored a nice bag on the music festival Lowlands. With a half year subscription on a magazine you got a customized Eastpak bag. Very cool, but in time, the illustration got worn off and turned into a blank pale ‘piece’. That’s why the bag needed an update, also because it is still a very handy and useful bag.

The refashioning was very easy to do. I chose a nice matching fabric from my stash as a background. Then searched the box with sewing items I had and came up with two matching zippers. They are for decoration, so it was easy to attach the zippers to the front of the bag.

I am very happy with the result! (As for the ‘before’ picture: I couldn’t find the picture I made from the original bag, so I showed a different bag here – yes, we got two -, that has got the same type of decoration as the ‘refashioned’ bag had. But in the case of the refashioned bag, it washed off).


~~~~~~

De Tas is Terug!


Jaren geleden hebben we een mooie tas kunnen krijgen op het Lowlands festival. Met een half jaar abonnement op een muziekblad kregen we een gecustomizede Eastpaktas kado. Heel gaaf, maar door de tijd heen is de illustratie eraf gesleten en in een wit vierkant veranderd. Daarom had de tas een update nodig, ook omdat het nog steeds een heel handige tas is!

En het was helemaal niet moeilijk. Ik koos een bijpassend stukje stof uit mijn voorraadje als achtergrond. Daarna zocht ik in de doos met naaispulletjes ‘zonder bestemming’ en vond twee ritsen die goed bij de tas zouden passen. Omdat ik de ritsen slechts voor decoratie heb gebruikt, hoefden ze niet functioneel te zijn en waren ze heel makkelijker op de tas te naaien.

Ik ben heel blij met het resultaat! (Wat betreft de ‘voor-foto’: Ik kon de foto van de originele tas nergens meer vinden, dus heb ik een foto van de andere tas erbij gezet – ja, we hebben er twee gekocht – die dezelfde soort decoratie had als de tas die ik veranderd heb. Maar in het geval van de tas die ik veranderd heb is de decoratie eraf gewassen.)

Leave a Reply

%d