A good start

(voor Nederlands scroll naar beneden)

The new year is here and I planned a blog post for last weekend. To start 2017 with a yummy recipe. But that didn’t work out the way I had planned it.

First of all: the (vegan) stracciatella cheesecake turned out a bit different. Although its taste was pretty good, its consistency was off. The cheese layer was too soft, while the chocolate layer was a brick and the cookie layer wasn’t a layer, just crumbs. I will try and fine tune the recipe so I can present it to you here (in three perfect layers).

Normally I would try to think of something else, so there would still be something to blog about. But this time that didn’t work out either. I got a cold and I am still sneezing myself through the day.

A perfect way to start a new year? Oh well, maybe it is. Although I normally don’t have any New Year’s resolutions, this year I had one. Not plan too much activities, and build in enough relaxation time. But for my next blogpost I will try to organize my time a bit better and plan ahead. So I can present a nice post to you AND have enough time to relax (or get a cold :)).

A very happy and healthy 2017!
~~~~~~~~

Een goed begin

Het nieuwe jaar is hier en ik had een blogpost gepland voor afgelopen weekend. Om 2017 te beginnen met een heerlijk recept. Maar dat werkte helaas niet zoals ik het gepland had.

Als eerste werd de (vegan) stracciatella kwarktaart een beetje anders dan gepland, hoewel de smaak eigenlijk heel goed was. De kwarklaag was te zacht geworden, de chocoladelaag steenhard en de koekjesbodem was eigenlijk geen bodem, alleen kruimels. Ik ga proberen dit recept wat aanpassen, zodat ik hier een versie kan presenteren met drie perfecte lagen.

Normaal zou ik nog proberen een ander recept of onderwerp te verzinnen om over te bloggen. Maar dat werkte dit keer helaas niet. Ik ben namelijk snipverkouden geworden en nies mezelf nog steeds door de dag.

Een perfecte manier om het nieuwe jaar te beginnen? Oh, misschien wel. Hoewel ik normaal geen goede voornemens heb, had ik er voor dit jaar wel een. Niet teveel activiteiten plannen en meer tijd voor mezelf inplannen. Maar voor m’n volgende blogpost zal ik proberen mijn tijd beter te organiseren en te plannen. Zodat ik een interessante blogpost kan presenteren EN genoeg tijd heb om te relaxen (of verkouden te worden :)).

Een heel gelukkig en gezond 2017!

Leave a Reply