Trip to Heidelberg

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Since February of this year we are living in Holland again. Before that we lived close to Heidelberg. And now we are going to visit Heidelberg again, just for a few days. I think it will be strange to be back, but also nice. A bit sad that the weather prediction isn’t really positive.

So a good excuses to visit a few places from my ‘Vegan Food Places in Heidelberg’ and see if it is still an accurate list!


If you have any additions or remarks about this list, please let me know!

~~~~~~~

Tripje naar Heidelberg

Sinds februari wonen we weer in Nederland. Daarvoor woonden we dichtbij Heidelberg. En nu brengen we Heidelberg weer een paar dagen een bezoekje. Ik denk dat het gek is om terug te zijn, maar ook heel leuk! Een beetje jammer is de weersverwachting: regenachtig en bewolkt.

Daarom een goed excuus om een paar adresjes van m’n ‘Vegan Eettentjes in Heidelberg’lijst op te zoeken en te zien of het nog een beetje klopt allemaal!

Als je toevoegingen of opmerkingen hebt over de adresjes hoor ik het graag!

Leave a Reply

%d