Recipe Inspiration – Vegan Fudge

(voor Nederlands scroll naar beneden)
vegan-fudge
There are way too many yummy recipes around and I try out a few new ones every month or so. The one I made recently happened to be delicious! So why think of something new, when you have a nice recipe to follow?

The recipe, for vegan fudge, is from Nest and Glow and super easy to make. It is a bit more healthy than ‘normal’ fudge and highly adjustable. Because there were no hazelnuts around here, I used walnuts, and it tastes super!

I was thinking of dipping the ‘fudge’ into chocolate, to make a healthier kind of bonbon. Well, something I may try next time… Also replacing the hazelnuts for pistachio, or adding some coconut flakes, or sprinkle them with grounded almonds, or, or, or…. 🙂 Give it a go and make some delicious vegan fudge!
vegan-fudge
~~~~~~~~

Recept Inspiratie – Vegan Fudge

Er zijn veel te veel lekkere recepten te vinden en ik probeer elke maand wel een paar nieuwe uit. Ik heb er recent een gemaakt en deze was heerlijk! Daarom deel ik hier even geen eigen recept, maar een recept van Nest and Glow.

Het recept voor vegan fudge is heel makkelijk te maken. Het is een stukje gezonder dan ‘normale’ fudge en ook nog eens eenvoudig aan te passen naar je eigen smaak. Omdat ik geen hazelnoten had liggen heb ik walnoten gebruikt en het was heerlijk!

Ik zat er ook nog aan te denken de fudge in chocolade te dippen, om er een gezonde bonbon van te maken. Ok, misschien iets om de volgende keer uit te proberen. Of om bijvoorbeeld hazelnoten te ruilen voor pistache, of geraspte kokos toe te voegen, of met wat geschaafde amandel te besprenkelen, of, of, of….. 🙂 Doe je best en maak er een heerlijke vegan fudge van!

Leave a Reply

%d bloggers like this: