Festival & Vacation

(voor Nederlands scroll naar beneden)

IMG_0530

How bad I feel when I am not posting! Last week was just chaos, so I didn’t manage to write a new blog post. It was so crazy, I didn’t even manage to knit. Can you imagine! Good for me holidays are just around the corner.

First up is the Down the Rabbit Hole festival. I went there 2 years ago and I made a special t-shirt to match the festivals name/theme. I am maybe even going to wear that t-shirt this year. I am not sure if I can find the time to report about the days at the festival. Because next week is vacation time! And you can bet there is a lot of knitting involved. Can’t wait!!

So if you don’t hear from me the next 2-3 weeks: don’t worry! I am busy collecting energy and ideas.

In the mean time, you can check out loads of recipes and diy-ideas if you click one of the menus in the top right corner.

~~~~~~~~

Festival & Vakantie

Ik heb altijd een knagend gevoel als ik niet een berichtje per week post. Vorige week was het chaos, dus heb ik het helaas niet kunnen redden een berichtje te schrijven. Er was zoveel te doen dat ik niet eens gebreid heb! Kun je je voorstellen?!! Gelukkig komt de vakantie eraan.

Eerst staat Down the Rabbit Hole op het programma. Ik ben er 2 jaar geleden geweest en maakte toen speciaal voor het festival een shirt in het festivalthema. Misschien doe ik dat shirt nog wel aan dit jaar. Ik weet niet zeker of ik tussendoor nog tijd heb om te vertellen over het festival, want volgende week ga ik op vakantie! En reken er maar op dat er dan veel gebreid wordt. Ik kan niet wachten.

Dus als je de komende 2-3 weken even niets van me hoort: geen zorgen! Ik ben bezig met het opdoen van energie en ideeen .

In de tussentijd kun je altijd mijn eerder geposte recepten en doe-het-zelf ideeen bekijken als je op een van de menuutjes rechts bovenin klikt.

Leave a Reply

%d