Popular ILoveGreenGrass diy’s

(voor Nederlands scroll naar beneden)

There are days when I feel like my creativity got sucked up by a massive black hole. Today’s the day. And yesterday and maybe tomorrow. So I have no diy-tutorial for you, but instead I want to show you what the most populair diy-post are on ILoveGreenGrass. Because me and my blog go way back, almost 4 years!

The posts that are getting more than average views are most of the times featured on other pages, like Kollabora or Pinterest. Although it never really was my main goal to get loads of views (I don’t have an Instagram account for example), I am happy to see that there are people from all over the world who find their way to my blog. Thank you for that, earthlings 🙂

The top 5 of my best viewed DIY blog posts (this year)

5. Table Mat

Placemat

4. Valentines bag full of Kisses

IMG_0745 copy

3. Cat Toilet

Cat Toilet DIY

2. Coffee Filter Flowers

Coffee Filter Flower DIY

1. Faux Leather Bag

DIY Hand Bag

The rest of my DIY projects can be find under the DIY menu button on the top right of this page. Maybe not so popular but worth a visit!

~~~~~~~~~~

Populaire ILoveGreenGrass doe-het-zelf posts

Er zijn dagen waarop het lijkt alsof mijn creativiteit opgeslokt is door een enorm zwart gat. Vandaag is zo’n dag. En gisteren, en misschien morgen. Dus heb ik geen nieuwe doe-het-zelf voor je. In plaats daarvan laat ik je graag zien wat de meest populaire diy blogposts zijn hier op IloveGreenGrass. Omdat mijn blog en ik al een tijdje meegaan, bijna 4 jaar!

De berichten die meer dan een gemiddeld aantal bezoekers krijgen, staan vaak genoemd op andere pagina’s, zoals Kollabora of Pinterest. Hoewel het nooit echt m’n doel is geweest om een enorm aantal bezoekers te genereren (ik heb bijvoorbeeld ook geen Instagram account), vind ik het wel een compliment dat dagelijks mensen van over de hele wereld de digitale weg vinden naar mijn blog. Bedankt daarvoor, aardbewoners 🙂

De top 5 van mijn best bekeken doe-het-zelf berichtjes (dit jaar)

5. Placemat

4. Valentijnstas vol kusjes

3. Kattenbak

2. Koffiefilter bloemen

1. Kunstleren Tas

De rest van mijn doe-het-zelf projecten kun je vinden onder de ‘DIY’ menuknop rechts bovenin. Misschien minder populair, maar wel een bezoekje waard!

Leave a Reply

%d bloggers like this: