Mishmash moving post

(voor Nederlands scroll naar beneden)

moving update

Currently it is a bit chaotic here, as in boxes are everywhere and (almost) everything Ikea has been taken apart. This time, next week, I will be sitting in our new-home-for-a-year in Holland. Sooo happy we don’t have to do any painting (the new house has got brick walls)! Now I am not only packing and organizing stuff, I am also wrapping things up.

Thursday I did my last DeepWork training. And I am sure I will find a fitness training that I find challenging again, but unfortunately I cannot take the trainer with me. Petra has the depth of a yoga teacher, with a nice think-about-this-message at the end of every practice but at the same time she is crazy chattery and that together made the practice so much fun.

To say goodbye to people from the boyfriends workplace I baked a load of yummy forest fruit muffins (check the recipe here). And other people got Tony’s Chocolonely chocolate bars (the one with pecan nuts and coconut), they look like a real treat and taste so good!

This weekend we go make our last walk in the vineyards that I refer to as ‘my backyard’. That is really something I will miss, because the Netherlands are super flat with some areas that are called hills but are actually more bumps 😉

And with only one unpacked knitting project, I knit faster than ever, haha. I am knitting the Back Braid Cardigan again. My mom really liked it, so I offered to knit her one as well. This time with the organic Linea Pura Wakame yarn from Lana Grossa. I will be too busy moving to finish it within the next few weeks, but it definitely gives met the time-out time I need in between!

So, the next blogpost will be from the new house, which hopefully will feel like a home once everything is in place.

~~~~~~~

Een beetje-van-alles-Verhuisbericht

Het is allemaal een beetje chaotisch hier. De dozen staan overal en (bijna) alles Ikea is uit elkaar gehaald. Om deze tijd, volgende week, zit ik in ons nieuwe-huisje-voor-een-jaar in Nederland. Zoooo blij dat ik niets hoef te schilderen deze keer (het nieuwe huisje heeft bakstenen muren)! Nu ben ik niet alleen bezig met inpakken, maar ook met het afsluiten van dingen.

Donderdag deed ik mee aan m’n laatste DeepWork training. Ik weet zeker dat ik wel weer een uitdagende fitness training ga vinden, maar helaas kan ik de trainer van hier niet meenemen. Petra heeft de diepgang van een yogalerares, met een mooi denk-hier-maar-even-over-bericht aan het eind van elke training. Terwijl ze tegelijkertijd heerlijk gek kan kletsen waardoor de training echt leuk wordt!

Om de collega’s van het vriendje gedag te zeggen, heb ik een lading lekkere bosbesmuffins gebakken (bekijk het recept hier). En andere mensen kregen een Tony’s Chocolonely chocoladereep (die met pecannoten en kokos), die zien er echt uit als een traktatie en smaken geweldig!

Dit weekend gaan we onze laatste wandeling maken tussen de wijngaarden, die ik graag ‘mijn achtertuin’ noem. Dat is echt iets wat ik ga missen, omdat Nederland erg vlak is en de gebieden die heuvelachtig genoemd worden eigenlijk niet echte heuvels zijn 😉

En met nog maar een breiproject dat niet ingepakt is, brei ik sneller dan ooit, haha. Ik brei opnieuw de Back Braid Cardigan. Mijn moeder vond ‘m zo leuk, dat ik aangeboden heb er ook eentje voor haar te breien. Dit keer met het biogaren Linea Pura Wakame van Lana Grossa. Ik zal te druk zijn met verhuizen om het de komende weken af te krijgen, maar het geeft me in ieder geval wel de nodige ontspanning tussendoor!

Het volgende bericht typ ik vanuit ons nieuwe huis, dat hopelijk snel als een thuis voelt als alles op z’n plek staat.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: