I like to move it, move it….

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Nieuw Huisje

…I like to move it, move it, we like to… move it!!
I wish I liked moving as much as I they do in the Madagascar movie, because we are on the move again. This time back to Holland, which was always sort of the plan and now it turns out that way. We only have 1 1/2 months to get everything on track, but hey, we are pros ;).

Last week we found a, temporary, place to live and it is pretty awesome. In the woods with a big garden and spring on its way. I am sure our cats will love it, because right now I feel like they are in battle zone with so many cats around our apartment. They are almost constantly on watch in case an ‘enemy’ is trying to enter their domain.

Nieuw Huisje

Another thing that is on the move is this blog. I am currently preparing to move this blog to ilovegreengrass.net. My brother (thanks MJ!) already helped me moving data, now it is my job to arrange things so it will also look good. I will keep you posted.

I am not sure what the next few weeks will look like with all things in motion. That’s why I am not sure if I find the inspiration to post weekly, but I’ll try!

~~~~~~

I like to move it, move it….

…I like to move it, move it, we like to… move it!!

Ik zou willen dat ik verhuizen zo leuk zou vinden dat ik er ook zo bij zou kunnen dansen als in de Madagascar film, want we gaan weer verhuizen. Dit keer terug naar Nederland, wat altijd al het plan was en nu ook zo uitkomt. Binnen 1 1/2 maand moeten we verhuisd zijn, maar hey, dat gaat lukken want we zijn pro’s ;).

Vorige week hebben we een tijdelijke plek gevonden om te wonen en het is er mooi! In het bos met een grote tuin en de lente onderweg. Ik weet zeker dat de katten het geweldig gaan vinden. Het lijkt nu namelijk wel alsof ze in oorlogsgebied zitten met zoveel andere katten die rond ons huis lopen. Ze zitten vaak op wacht om te controleren dat de ‘vijand’ niet op hun terrein komt.

En dan is er nog een verhuizing gaande, namelijk die van dit blog. Ik ben ermee bezig om alles te verhuizen naar ilovegreengrass.nl. Mijn broertje, (thanks MJ!) heeft de data al voor me verhuisd en nu is het mijn taak om ervoor te zorgen dat het er goed uitziet. Ik hou je op de hoogte.

Ik weet niet zeker hoe de komende weken eruit gaan zien met zoveel dingen letterlijk in beweging. Daarom weet ik niet zeker of ik elke week inspiratie heb om iets te plaatsen, maar ik doe m’n best!

 

6 Comments on “I like to move it, move it….

    • Dank je! Ook naar aanleiding van de foto’s op jouw blog zijn we in de buurt van Renkum gaan kijken en hebben we de tijdelijke woning gevonden in Wolfheze. Bedankt dus voor impressie van de mooie omgeving!

Leave a Reply