Warming Baking Recipes – my favorites

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Pretty busy knitting and sewing these days! Especially now it gets colder I like to knit headbands and other warming things. Although I am also baking my share of sweet goodness, I mostly baked things I already shared here, on the blog. Because I shared a lot of recipes, I figured I could give you my favorites for this time of year. Baked by me and extensively tested by the boyfriend 😉

‘Taai Taai’
TaaiTaai

Apple Speculoos Pie
Apple Speculoos Recipe

Fig Cake
Vegan Fig Cake recipe

‘Pepernoten’
Pepernoten recept

Pumpkin Spice Latte Ice Cream
Pumpkin Spice Latte Ice-cream

~~~~~~~~

Winterse Baksels – mijn favoriete recepten

Ik ben best druk met naaien en breien deze dagen! Helemaal nu het kouder geworden is, vind ik het heerlijk om warme dingen als hoofdbanden te breien. Hoewel ik nog steeds ook lekkere dingen aan het bakken ben, bak ik meestal dingen die ik al eerder gedeeld heb hier op m’n blog.

Omdat er ondertussen aardig wat recepten op staan, bedacht ik me dat ik mijn favoriete recepten voor deze tijd van het jaar met jullie kan delen. Vaak door mij gebakken en uitgebreid getest door het vriendje 😉

Taai Taai
TaaiTaai

Speculaas Appeltaart
Apple Speculoos Recipe

Vijgencake
Vegan Fig Cake recipe

Pepernoten
Pepernoten recept

Speculaasijs

Pumpkin Spice Latte Ice-cream

Leave a Reply

%d bloggers like this: