Powered by Tofu T-shirt design

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Powered by Tofu Shirt
I am rockin’ this shirt in the gym for a while now, but I want to take it out. And what is a better place to take your favorite sport shirt, than to the StrongSisterRun?

Meanwhile I’m getting there with a few visits to the gym every week and a run and some occasional yoga, if my knee allows it. My ‘good’ old knee injury is holding me back more than I like, but I try to find my way around it. Plus if I don’t¬†exercise, I freak out. So it is a must for my housemates (the boyfriend and our cats) that I get rid of some excessive energy more than once every week.

Oh and let’s do some shameless advertising: you can buy my Powered by Tofu design in my Spreadshirt shop with a 15% discount until the 1st of September (enter code FAVSHIRT). I think it will work for international shoppers as well, and if not, please let me know, I’ll see if I can work something out.

 

Green Grass Shop

Ok, off to do some strength and cardio training. I am really looking forward to the StrongSisterRun, and after I checked out the obstacles it’s better to be fit than sorry! Weeehooo, will let you know how that ended (I will also participate in the Motorman Run a week later, so maybe also report about that).

Powered by TofuIMG_0835 copy

~~~~~~~

Powered by Tofu T-shirt Design

Ik rock dit shirt nu al enige tijd in de sportschool, maar nu wil ik ‘m mee uit nemen. En wat is een betere plek om je favoriete sportshirt mee naar toe te nemen dan de StrongSisterRun?

Ondertussen probeer ik fit te worden door een paar keer per week de fitness te bezoeken, een keer hard te lopen en af en toe wat yoga te doen, dit allemaal zolang mijn knie het houdt. Mijn ‘goede’ oude knieblessure houdt me meer tegen dan ik zou willen, maar ik blijf het proberen. Plus, als ik niet ga sporten, word ik gek. Dus is het een must voor mijn huisgenoten (het vriendje en onze katten) dat ik meer dan eens per week wat stoom kan afblazen.

Oh en laten we dan maar meteen wat schaamteloze reclame maken: je kan mijn Powered by Tofu ontwerp kopen met 15% korting in mijn Spreadshirt shop (met de code FAVSHIRT, geldig tot 1 september). Ik denk dat het ook wel werkt voor internationale shoppers, zo niet, laat het me dan even weten, dan kijk ik wat ik kan doen.

Ok, ik ben weg om wat kracht- en cardiotraining te doen. Ik kijk echt heel erg uit naar de StrongSisterRun en na het zien van de hindernissen ben ik helemaal gemotiveerd! Weeehoooo, ik laat weten hoe dat afgelopen is (ik doe ook nog mee aan de Motorman Run een week later, dus schrijf ik daar misschien ook nog wel over).

Leave a Reply

%d