I was at Falafel dinner cafe

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Falafel Restaurant
I already started eating, before I figured I had to take a picture. It looked that good 😉

Another diner I can add to my list of vegan food places in Heidelberg is the Falafel dinner cafe. Well, there are in fact two of them from the same owner, but I can only tell you about the one in the ‘Altstadt’.

First of all, Falafel really has the best tasting falafel dishes! I haven’t had this great falafel in a long time. It is a self service restaurant where you can choose between different kinds of bread fillings, falafel dishes and salads. The dishes are also available for more persons and there is tea available for free. Oh and if you order, just tell them you eat vegan, so they will replace all things non-vegan.

The food is so delicious, really something you should try if you are in the Heidelberg area. The only downside is the fact that it is a self service restaurant where the seats are not so comfortable. But hey, once you tasted the falafel you will forget about that!

P1030787

~~~~~~~~

Ik was bij Falafel eetcafe

Nog een eetgelegenheid die ik aan mijn lijst van vegan eettentjes in Heidelberg kan toevoegen is Falafel eetcafe. Nou ja, er zijn er eigenlijk twee van dezelfde eigenaar in Heidelberg, maar ik kan jullie alleen vertellen over degene in de ‘Altstadt’.

Ten eerste, Falafel heeft echt de lekkerste falafelschotels! Ik heb in lange tijd niet zulke lekkere falafel gegeten. Het is een zelfbedieningsrestaurant waar je kan kiezen tussen verschillende broodvullingen, falafelschotels en salades. De schotels kunnen ook met meer mensen gedeeld worden en er is gratis thee. Oh en als je bestelt, zeg ze dan even dat je vegan eet zodat ze alles wat niet-vegan is kunnen vervangen.

Het eten is heerlijk, echt iets wat je zou moeten proberen als je in Heidelberg bent. Het enige nadeel is dat het een zelfbedieningsrestaurant is waar je niet heel gezellig kan zitten. Maar hey, als je de falafel een keer geproefd hebt vergeet je dat allemaal!

Leave a Reply

%d bloggers like this: