Homemade Lamp – a thank you

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Handmade Floor Lamp
I must have told you earlier that my mom is my biggest fan. She likes every Facebook post of the ILoveGreenGrass Facebook page and makes sure her friends know about my DIY projects (a lot of peaks in the statistics are due to her!). It is really nice to get support like that! She also appeared a few times on this blog with a flower piece diy, I have a very creative mom!

Not only my mom but my dad is also very creative. He can make almost everything out of wood and he sells wooden name plates and customized benches as a hobby, you can check his website if you are curious!

If I tell him, oh I saw this and this wooden thing and really liked it, I just have to send him the picture and it is ready before I can even ask him if he can reproduce it. The latest item is a lamp we are very happy with! Every time I was knitting or reading on the couch in our living room I missed an extra light. Therefore I searched for a nice floor lamp. First, the nice ones are super expensive and second, we couldn’t really find one that matched our expectations. So I asked my dad and he made a beautiful floor lamp. I think it fits perfectly in our living room and we can now see what we read 😉 Thanks dad!

Handmade Floor Lamp

Handmade Floor Lamp Handmade Floor Lamp

Handmade Floor Lamp

~~~~~~~~~

Zelfgemaakte Lamp – een dank-je-wel

Ik heb het hier vast al vaker gehad over het feit dat m’n moeder mijn grootste fan is. Ze liked elke Facebookpost van de ILoveGreenGrass Facebookpagina en zorgt ervoor dat iedereen die het maar horen wil weet van mijn DIY-projecten (ik heb menig piek in mijn statistieken aan haar te danken!). Het is erg fijn om op die manier ondersteund te worden. Ze heeft ook al een paar keer een bloemstuk diy gemaakt, voor op dit blog. Ik heb in ieder geval een heel creative moeder!

Niet alleen m’n moeder, maar ook m’n vader is heel creatief. Hij kan bijna alles uit hout maken en als hobby verkoopt hij houten naamborden en bankjes met teksten, je kan het op z’n website bekijken als je nieuwsgierig bent!

Als ik hem laat weten dat ik iets leuks heb gezien van hout hoef ik hem alleen maar een foto te sturen en het is al klaar voor ik hem goed en wel kan vragen of hij het voor me wil maken. Het laatste dat hij gemaakt heeft is een staande lamp en we zijn er heel blij mee! Elke keer als we op de bank zaten en wilden breien of lezen misten we een goede lamp. Dus gingen we op zoek naar een mooie lamp en kochten we al de Hektar bij Ikea, maar deze was te groot en te massief voor onze kamer. De andere lampen waren over het algemeen duur en/of niet helemaal onze smaak/kleur. Dus vroeg ik m’n vader en maakte hij een lamp die helemaal bij onze wensen en woonkamer past. En we kunnen nu zien wat we lezen 😉 Heel erg bedankt pap!

2 Comments on “Homemade Lamp – a thank you

  1. first, I am glad I know those two people you are talking about.
    Second, would love to order such a lamp so I do

Leave a Reply

%d bloggers like this: