Vacation and heat pause

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Hittegolf Heat Wave

 

Our cat Bloem during a heat wave 2 years ago/ Onze kat Bloem tijdens een hittegolf 2 jaar geleden

Maybe you missed a post last week. Sorry for that! I was on a camping vacation and enjoyed the time camping at a ‘bauernhof’. This week the temperatures here in the west part of Germany reached my personal boiling point, so I will take another week off. But I hope you will be here again next week for a fresh blogpost!

~~~~~~~

Vakantie en Hittepauze

Misschien heb je een blogpost gemist vorige week. Ik was op vakantie en heb heerlijk genoten van het kamperen op een ‘bauernhof’. Deze week hebben de temperaturen hier in het westen van Duitsland mijn persoonlijke kookpunt bereikt, dus neem ik nog een weekje vrij. Ik hoop dat je hier volgende week weer naartoe klikt voor een nieuwe blogpost!

Leave a Reply

%d