I was at Kilimanjaro restaurant

(voor Nederlands scroll naar beneden)

I was at Kilimanjaro restaurant Heidelberg

(screenshot from the restaurants website)

This wasn’t really a planned post, so I didn’t take any pictures while I was there, but I had to share (and you just have to trust me on this one)! We were invited for a goodbye dinner of one of the boyfriends colleagues (good luck Jenny!) at the Kilimanjaro restaurant in Heidelberg and they had loads of vegan dishes to choose from. Plus it is an (East) African restaurant where you are allowed to eat with your hands, yeah 🙂
You can choose one dish, or a plate with smaller portions of various dishes (if you choose to share it with 2 or more persons you will get a big plate, very nice to eat in a different way every once in a while).

The restaurant itself has a nice relaxed atmosphere and they also have English menu’s, if you don’t trust your German language knowledge.

Oh and if you want to have a nice desert after your lovely dinner, go and pay Eis Cafe Puro a visit just around the corner in the Hauptstrasse. Real Italian ice-cream, with at least 6 different vegan fruit flavors, and they also had soy hazelnut  (just ask about the vegan flavors, because the hazelnut was hidden ;))!
~~~~~~~~~

Ik was bij Kilimanjaro Restaurant

Dit was niet echt een gepland bericht, dus ik heb geen foto’s gemaakt terwijl ik er was, maar ik moest het gewoon even delen (en vertrouw me in dit geval maar gewoon)! We waren uitgenodigd voor een afscheidsetentje van een collega van het vriendje (veel succes Jenny!) bij het Kilimanjaro restaurant in Heidelberg en ze hebben een grote keuze aan vegan gerechten waar je uit kan kiezen. Plus, het is een (Oost) Afrikaans restaurant waar je met je handen mag eten, yeah 🙂
Je kan een gerecht kiezen, of een schotel met kleinere porties van verschillende gerechten (als je ervoor kiest om te delen met 2 of meer personen krijg je een grote plaat waar je met z’n allen van eet).

Het restaurant heeft een gezellige relaxte sfeer en ze hebben ook Engelse menu’s, voor als je je Duits nog niet helemaal vertrouwt.

Oh en als je nog plek hebt voor een lekker toetje, breng dan nog een bezoekje aan Eiscafé Puro, om de hoek aan de Hauptstrasse. Echt Italiaans ijs, met minimaal 6 verschillende vegan fruit opties en ze hadden dit keer ook soya hazelnoot (gewoon even vragen naar de vegan smaakjes, want de hazelnoot stond verstopt ;))!

Leave a Reply

%d