I was at Coox and Candy

(voor Nederlands scroll naar beneden)

CooxandCandy

Visiting a concert in Ludwigsburg can conveniently be combined with a visit to a vegan restaurant. So I picked one that looked good, as far as I could see from the website, and wasn’t far from the Stuttgart Hauptbahnhof (Ludwigsburg is a 10 minute train ride from Stuttgart), this way we would be in time for the concert and could still enjoy a nice vegan meal.

And nice it was! Coox and Candy is a charming restaurant with the most friendly staff and a great versatile menu to choose from. Plus they have yummy cakes for dessert, so it was definitely a positive experience.

The building came across as a former pub or German restaurant, but then painted white. Our table was located near the entrance and we were surprised that hear that the restaurant was basically booked. The only free places for people showing up without reservations where at the bar. Maybe a bit of a disappointement if you want to just grab a nice vegan meal, but on the other hand: people appreciate good food and that shows!

If you want to go and check out Coox and Candy: the burger was delicious and I am still trying to figure out how they made that yummy chocolate-banana cake. Oh and don’t forget to make a reservation!

CooxandCandyCooxandCandy

~~~~~~

Ik was bij Coox and Candy

Het bezoeken van een concert in Ludwigsburg is makkelijk te combineren met een bezoekje aan een vegan restaurant. Dus koos ik er een die er, op de website, goed uit ziet en niet te ver uit de buurt ligt van Stuttgart Hauptbahnhof (Ludwigsburg is 10 minuutjes met de trein vanuit Stuttgart), op deze manier zouden we op tijd zijn voor het concert en konden we lekker genieten van een vegan maaltijd.

En wat was het lekker! Coox and Candy is een gezellig restaurant met de meest vriendelijke bediening en een veelzijdig menu. Plus, ze hebben lekkere toetjes en taarten, dus het was zeker een positieve ervaring.

Het restaurant leek op voormalige pub of Duits restaurant, maar dan wit geschilderd. We hadden een tafel dichtbij de ingang en waren verrast te merken dat het restaurant praktisch volgeboekt was. De enige vrije plaatsen voor mensen die spontaan langs kwamen, waren aan de bar. Misschien een teleurstelling als je zo even binnenloopt bij een vegan restaurant, maar aan de andere kant: mensen houden van lekker eten en dat is hier te merken!

Als je van plan bent om langs te gaan bij  Coox and Candy: de burger was echt heerlijk en ik probeer er nog steeds achter te komen hoe ze die lekkere chocolade-bananentaart gemaakt hebben. Oh en vergeet niet te reserveren!

2 Comments on “I was at Coox and Candy

    • Ja, het was inderdaad heerlijk! En het concert was geweldig (maar ik heb al vaker over Royal Blood geschreven, ik bedacht me dat het zou gaan vervelen ;)).

Leave a Reply

%d