At ease

(voor Nederlands scroll naar beneden)

At ease

Last few months were pretty strange. We moved so you have to get used to a different apartment, surroundings, places and people. I am not playing volleyball anymore, after 20 years of almost never missing practice and matches. But I am still running (small distances, because of the good old knee problems) and I signed up at the local fitness studio.

Ahum, I can tell you, this is a lot more expensive than playing volleyball. The good thing is: I am really enjoying the workouts and 15-minute ab training and I also found a goal: an obstacle run! I hope I can race one in Mannheim (check out their website www.mudiator.com), it basically is a big playground for adults! I never participated in one and I want to be fit and prepared, without a sore knee. A challenge and I am looking forward to it!

Don’t get me wrong:  I am not training so much I don’t have the time to write a blogpost anymore. But what I do notice is that I find it harder to create blogposts twice a week in combination with the other things I do. I still want to post once a week and maybe I manage to write a second post, but, for now, it will not be on a regular basis. In this way I want my blogging to be, and remain, a positive thing.

(Not blogging at all is not a good idea, because of my blog I keep creating things I need, like the table mats, bleached shoes or the ‘Oh deer t-shirt‘. And I keep baking and cooking different things, otherwise I would take the easy road and cook the same meals every week.)

~~~~~~~

Op m’n gemak

De laatste paar maanden waren best raar. We zijn verhuisd, dus moet je wennen aan een ander huis, andere omgeving, plaatsen en mensen. Ik speel geen volleybal meer, na 20 jaar van bijna geen training of wedstrijd missen. Maar ik loop nog wel hard (korte afstanden, vanwege het bekende knieprobleem) en ik heb me aangemeld bij de lokale fitnessstudio.

Ahum, ik kan je zeggen, dat is een stuk duurder dan volleybal. Het positieve is: ik vind het echt leuk om te doen, de trainingen en 15 minuten buik-workout en ik heb ook een doel gevonden: een obstacle run! Ik hoop dat ik mee kan doen aan de Mudiator run in Mannheim (www.mudiator.com), wat lijkt op een grote speelplaats voor volwassenen. Ik heb nog nooit meegedaan aan zoiets en ik wil graag fit en voorbereid aan de start verschijnen, zonder een pijnlijke knie. Een uitdaging en ik kijk er naar uit!

Begrijp me niet verkeerd: ik ben niet zoveel aan het trainen dat ik geen tijd meer heb om blogposts te schrijven. Maar wat ik wel merk is dat ik het moeilijker vind om twee keer per week creatieve blogposts te schrijven in combinatie met de andere dingen die ik doe. Ik wil nog steeds graag een keer per week iets op dit blog zetten, en wie weet, misschien schrijf ik af en toe ook wel een tweede post. Maar voor nu niet op een regelmatige basis. Op deze manier wil ik bloggen voor mij positief en inspirerend houden (voor nu :)).

(Helemaal niet meer bloggen is voor mij geen goed idee, want het schrijven van doe-het-zelf posts zorgen ervoor dat ik dingen blijf creëren, zoals placemats, gebleekte schoenen of het ‘Oh deer t-shirt‘. En ik blijf er verschillende dingen door bakken en koken, anders zou ik de makkelijkste weg nemen en elke week hetzelfde koken).

Leave a Reply