Christmas DIY Gift Ideas

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Last few months have been pretty busy, a lot has happened and I notice I need a bit of vacation time. Crafting and creative thinking are currently not as they should be. So until the holidays are over I will post less. After that I hope I will be back, bright and full of new ideas and energy. So this year I hardly made any Christmas gifts (shame on me!). That’s why I share my Last Minute Christmas Gift List I made last year, maybe it will help you craft those last few gifts for your friends and family.

#1 Kitty T-shirt
Are you Kitten me right now t-shirt

#2 Fire Starters
Firestarter DIY gift

#3 Darth Vader Toaster
Darth Vader Toaster DIY

#4 Gone Fishing
Gone Fishing Fleece Blanket

#5 Bath Bombs
DIY Lavender Bathbombs

#6 Knitted Scrub Mitten and Wash Cloth

Knitted scrub mitten

~~~~~~

Kerskadootjes Doe-Het-Zelf ideetjes

De laatste paar maanden was het best druk, er is veel gebeurd en ik ben echt toe aan een paar dagen helemaal niets doen. Creatieve dingen bedenken en doen gaan daarom op dit moment niet zo vlot als normaal. Dus zal ik tot en met de feestdagen minder posten. Ik hoop dat ik daarna weer helemaal terug ben met nieuwe ideeën en energie. Dit jaar heb ik ook amper zelf kerstkadootjes gemaakt (shame on me!). Daarom deel ik mijn Last Minute Zelfgemaakte Kerstkadootjeslijst die ik vorig jaar gemaakt heb, misschien helpt het je om nog even een paar leuke dingen te maken voor je vrienden en familie.

#1 Kitty T-shirt
Are you Kitten me right now t-shirt

#2 Vuurmakers
Firestarter DIY gift

#3 Darth Vader Broodrooster
Darth Vader Toaster DIY

#4 Gone Fishing
Gone Fishing Fleece Blanket

#5 Bad Bommen
DIY Lavender Bathbombs

#6 Gebreide Scrubhandschoen en Gastendoekje

Knitted scrub mitten

 

 

Leave a Reply