Yummy Present!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Kookboek

The boyfriend gave me a very nice present! I already forgot about it, but he remembered I was curious about the cookbook India. It got such good reviews and it basically tells you all the ins and outs of the Indian kitchen in a no nonsense way. The book weighs 1.5 kg and has 1000 recipes. The recipes are clearly written and the images show you how amazing Indian food looks. Wow! I can’t wait to cook nice dishes from the book.

Perfect for your Christmas wish list (I know I didn’t cook anything from it yet, but if the recipes disappoint I am sure it is all me ;)).

The India cook book is written by Pushpesh Pant and published by Phaidon.

Kookboek

~~~~~~~

Heerlijk Kadootje!

Het vriendje gaf me een erg gaaf kado! Ik was het alweer vergeten, maar hij wist nog dat ik erg nieuwsgierig was naar het kookboek India. Het kreeg goede kritieken en het vertelt je eigenlijk alles wat je moet weten over en van de Indiase keuken op een makkelijke manier. Het boek weegt 1,5 kilo en heeft 1000 recepten. De recepten zijn helder geschreven en de afbeeldingen laten je zien hoe geweldig Indiaas eten eruit ziet. Wow! Ik kan niet wachten om iets lekkers te koken uit dit boek.

Perfect voor je kerst verlanglijstje (ik weet het, ik heb er nog niets uit gekookt, maar als de gerechten teleurstellen dan weet ik zeker dat dat aan mij ligt ;)).

Het India Kookboek is geschreven door Pushpesh Pant en uitgegeven door Phaidon (en ook in het Nederlands verkrijgbaar!)

 

2 Comments on “Yummy Present!

  1. i saw this cookbook in a bookstore recently but i still hesitated to buy it. But i have to agree, the recipes and the pictures look amazing! Are there a lot of vegan recipes in it? Groetjes

    • Hey Kristina!
      There are a lot of vegan (main)dishes and you can easily replace yoghurt with soy yoghurt and paneer with tofu. And the book also tells you how to bake roti or prepare lots of different types of dahl.
      Maybe put it on your wishlist? 🙂

Leave a Reply

%d