Moving Update #6 Decorating our hallway

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Hallway Decoration

This week I decided to get rid of some empty walls and start decorating (nope no Christmas decorations yet, we will get a Christmas tree this weekend). The fun thing is we already bought some nice drawings at the Dawanda Designer market in Munich. When I saw these beautiful drawings I knew these would be perfect in our (then) future apartment. And I think they look great next to other nice drawings and some quotes.

First I wanted to frame all of the drawings, but in the end I decided to hang them without frames. It is a very dark hallway and those frames weren’t helping by dropping some shadows over other drawings.

I am so happy with the result, because it took me a long time. First we couldn’t find the box with the prints and I also searched for some frames which I couldn’t find (and didn’t need in the end). And just check out Bruno the Bear with his camera, he makes me smile every time I see him 🙂

 Hallway Decoration

The drawings with the owl, butterfly, pelican, duck and bear are from Frau Ottilie. Go and check out here webshop, her drawings (cards, calendars etc.) make great Christmas gifts. The sleeping cat is drawn by the talented Grietje from fotootjevandaag and the colorful drawing with the text ‘Spoil Yourself’ is from the Flow Magazine I bought this summer. The print with the text from the song ‘Everybody’s Free’ can be downloaded here and the you can make your own Galaxy Print Quote by following the tutorial I made earlier.

Hallway DecorationHallway Decoration

~~~~~~~~

Deze week besloot ik om wat lege muren op te vrolijken (nee, nog geen kerstversiering, dit weekend gaan we een kerstboom shoppen). Het leuke is dat we al wat tekeningen hadden gekocht op de Dawanda Designer markt in München. Toen ik de mooie tekeningen zag wist ik meteen dat ze perfekt in ons (nieuwe) huisje zouden passen. En ik denk dat ze er geweldig uitzien zo naast de andere tekeningen en quotes.

Eerst wilde ik de platen inlijsten, maar ik heb toch gekozen om ze zonder lijstjes op te hangen. Het is een donkere gang en de lijstjes zorgden ervoor dat het donkerder werd door de schaduw die ze veroorzaakten op andere tekeningen.

Ik ben erg blij met het resultaat ook omdat het vrij lang geduurd heeft. Eerst konden we de doos met gekochte tekeningen niet vinden en daarna heb ik gezocht naar bijpassende lijstjes (die ik uiteindelijk niet nodig had). En kijk nou eens naar Bruno de Beer met z’n camera, hij maakt me elke keer weer aan het lachen 🙂

De tekeningen met de uil, vlinder, pelikaan, eend en beer zijn gemaakt door Frau Ottilie. Ze verkoopt haar mooie tekeningen (ook in de vorm van kaartjes en kalenders) in haar webshop en ze zijn ook erg leuk om kado te doen voor Sinterklaas of kerst. De slapende kat is gemaakt door de getalenteerde Grietje van fotootjevandaag en de gekleurde tekening met de tekst ‘Spoil Yourself’ komt uit een nummer van Flow Magazine dat ik in de zomer hebt gekocht. De print met de songtekst van het liedje ‘Everybody’s Free’ kan hier worden gedownload en je kan je eigen Galaxy Print Quote poster maken door de aanwijzingen te volgen die ik eerder beschreef.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: