Speculoos Spread – recipe

(voor Nederlands scroll naar beneden)

SpeculoosSpread

While I was in Holland for a few days the boyfriend did what I normally do: wondering whether he could make something himself. The jar with Speculoos spread was empty and he loves his Speculoos spread. So he decided to make some himself! How cool! It worked out reasonably well and I decided he should share his, also because I love his creative kitchen adventure 🙂

He adapted this recipe for the speculoos spread

What you need

– Speculoos biscuits
– Coffee
– Soy milk
– Sugar
– Pumpkin spice

What you do

1. Grind the biscuits with a little bit of soy milk and coffee
2. Make sure to add enough liquid to make the paste spreadable
3. Add sugar and cinnamon to taste
4. Enjoy!

SpeculoosSpread

~~~~~~~

Speculoos Spread – recept

Toen ik een paar dagen in Nederland was, deed het vriendje iets wat hij normaal gesproken niet zo snel doet: zich afvragen of hij het niet zelf zou kunnen maken. De pot Speculoos was leeg en hij vindt het superlekker op brood. Daarom besloot hij het zelf te maken! Hoe gaaf! Het is lekker geworden en ik heb besloten dat hij dit avontuur maar moet delen, ook omdat ik het zo gaaf vind dat hij het ondernomen heeft 🙂

Hij paste dit recept aan voor de spread

Dit heb je nodig

– Speculaasjes
– Koffie
– Sojamelk
– Suiker
– Speculaaskruiden<

Dit doe je

1. Vermaal de speculaasjes met wat koffie en sojamelk
2. Zorg dat er voldoende vloeistof is om het smeerbaar te maken
3. Voeg naar smaak suiker en koekkruiden toe
4.Geniet!

2 Comments on “Speculoos Spread – recipe

  1. Hoi Michaela,
    Afhankelijk van de hoeveelheid koekjes die je gebruikt kun je zoveel maken als je wilt. Je voegt namelijk zoveel koffie, sojamelk als je zelf lekker vindt (te beginnen met een paar eetlepels). Het bakje op de foto is 150gram en was na een paar dagen in de koelkast nog prima te eten.
    Succes!

Leave a Reply

%d bloggers like this: