Sunshine Award

(voor Nederlands scroll naar beneden)

sunshineaward
Picture: verbeelding.org

The lovely Fieke from Fiekefatjerietjes nominated me/my blog for the Sunshine award. I never really heard of this award, but hey, it makes my blog look even better so why not 😉 Oh and I also used the nice picture of verbeelding.org (like Fieke did).

The rules for this award are:

– Post the logo of the award on your blog
– Share a link of the blogger who nominated you
– Share 7 random facts about yourself
– Nominate 15 other bloggers and put a link to their blogs in your post
– Let the nominees know that they are nominated (this makes sense, right ;))

Random facts about me

* I never go to a German hairdresser. I tried it once, but now I just wait until I visit Holland and go to a hairdresser there.
* I don’t like garlic – in a meal it’s just fine, but the fact that everything tastes garlicy after you had that meal is just annoying.
* My sense of smell is apparently pretty well developed – my nose is called a ‘dogs nose’.
* I love the color green, but you won’t see a lot of blue on me – strange because it looks fine on me.
* I worked as ‘Jacoba van Beieren’ in Keukenhof (you will have to google it – this already is a disclosure…).
* I don’t own a smartphone – mostly because I work from home but also because I like the peace and quiet (or maybe because I cannot distance myself from my good old Nokia ;)).
* My yarn stash is so big I can probably knit a few years until I need to buy new yarn – but hey it is also pretty to look at!

The nominees

I think nominating 15 other bloggers is a bit too much for me, so I picked 4 that really inspire me and are the bit of sunshine in my blog-reading part of the day. I enjoy following their blogs so I would really like to nominate them for this Sunshine Award. (If you don’t want to do anything with this nomination, that’s perfectly fine! See it as a sign of appreciation).

Crea Carmen from Crafty Queens – Just check out her amazing crochet and knitting projects. She just started as a ‘craft teacher’ at breiclub.nl, won a Mollie Makes Award and speaks Chinese, what more do you want?

Grietje from Fotootje Vandaag – She not only shares her fabulous drawings, but she also teaches people how to make ‘stray drawings (I cannot translate it right :S)’ every once in a while. Oh and she makes amazing coloring pictures.

(I am not sure if she is called Lucy) from Lucys Friendly Foods – She always inspires me with her dishes that are mostly vegan. And it looks so yummy!

Sheri from Confessions of a Refashionista– Get bitten by her thrifting bug and check out what you can do with items you would otherwise throw away. She will explain this all in her own very enthusiastic way!

~~~~~~~~

Sunshine Award

Door de leuke Fieke van van Fiekefatjerietjes werd ik genomineerd voor de Sunshine award. Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord, maar hey, het laat m’n blog er alleen maar beter uitzien 😉 Oh en ik heb ook de foto van verbeelding.org gebruikt (net zoals Fieke deed).

De regels voor deze award zijn:

– Post het logo van de award op je blog
– Deel een link van de blogger die jou genomineerd heeft
– Deel 7 willekeurige feitjes over jezelf
– Nomineer 15 andere bloggers en zet daarbij een link naar hun blogs
– Laat de genomineerden weten dat ze genomineerd zijn (dat lijkt logisch, toch ;))

De willekeurige feitjes

* Ik ga nooit naar een Duitse kapper. Ik heb het een keer geprobeerd, maar nu wil ik alleen nog maar Nederlandse kappers.
* Ik hou niet van knoflook – in een maaltijd is het prima, maar het feit dat alles daarna een knoflooksmaak krijgt vind ik niet lekker
* Mijn reukvermogen schijnt vrij goed ontwikkeld te zijn – mijn neus wordt wel vergeleken met een hondenneus
* Ik hou van de kleur groen, maar je zult me niet snel zien in iets blauws – raar want de kleur staat me prima
* Ik werkte als ‘Jacoba van Beieren’ in Keukenhof (je zult het moeten googelen, ik heb al teveel weggeven …).
* Ik heb geen smartphone – vooral omdat ik vanuit huis werk, maar ook omdat ik hou van de rust (of misschien omdat ik geen afstand kan doen van m’n oude vertrouwde Nokia ;)).
* Mijn voorraad garen is zo groot dat ik waarschijnlijk een paar jaar kan breien zonder dat ik nieuw garen hoef te kopen – maar het ziet er ook gewoon mooi uit in m’n speciale wolkast!

De genomineerden

15 andere bloggers nomineren is een beetje teveel van het goede voor mij, daarom heb ik er 4 gekozen die mij inspireren met hun ideeën en mijn zonneschijn zijn als ik achter de computer zit. Met plezier volg ik onderstaande blogs en daarom nomineer ik ze graag voor een Sunshine Award. (Als je er niets mee wil doen, geen probleem! Zie het als een blijk van waardering :)).

Crea Carmen van Crafty Queens – Bekijk haar geweldig creative haaksels en breisels. Sinds kort is ze ‘haak- en brei-juffrouw’ bij breiclub.nl, ze won een Mollie Makes award en spreekt Chinees, wat wil je nog meer?

Grietje van Fotootje Vandaag – Ze deelt niet alleen haar geweldig mooie tekeningen, maar organiseert ook nog eens af en toe een workshop waar je leert om strooitekeningen te maken en ze maakt kleurplaten (hele mooie!).

(Ik weet niet zeker of ze Lucy heet) van Lucys Friendly Foods – Ze inspireert me altijd met haar gerechten die meestal ook nog eens plantaardig zijn. En het ziet er allemaal zo lekker uit!

Sheri van Confessions of a Refashionista – Laat je aansteken door haar ‘recyclevirus’ en bekijk wat je zou kunnen doen met dingen die je anders had weggegooid. Ze legt het allemaal uit op haar eigen enthousiaste manier!

3 Comments on “Sunshine Award

  1. Thanks for the lovely shout out 😀 I also never go to hair salons in Germany – after 3 terrible experiences I started trimming my own hair

    *my blog is called “Confessions of a Refashionista” 😉 (awesomesauceasshattery.com is the site address)

Leave a Reply