Orange and Pomegranate Juice

(voor Nederlands scroll naar beneden)

juice

Isn’t Sunday just the best day to squeeze oranges and enjoy their vitamins? Especially when your health needs a bit a of a boost!

So, not a real recipe, just a suggestion. Squeeze some oranges together with a pomegranate, really simple. Although squeezing a pomegranate is always a bit of an adventure with our juicer (which I inherited from my grandma and I always think of here while using it :)).

juice
~~~~~~~~

Sinaasappel en Granaatappelsap

Is zondag niet de beste dag om wat sinaasappels te persen en te genieten van hun vitamines? Helemaal als je gezondheid wel een boost kan gebruiken!

Dus, niet een echt recept vandaag, meer een ideetje. Pers een paar sinaasappels samen met een granaatappel, heel simpel. Hoewel het persen van een granaatappel altijd wel een beetje een avontuur is met onze sinaasappelpers (die ik van m’n oma geërfd heb en ik moet nog steeds aan haar denken als ik ‘m gebruik :)).

Leave a Reply

%d