My own Esther

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Esther Schilderij

Since I follow Esther the Wonderpig on Facebook I am a fan. I already wrote about Esther and her dads and why I love them here. Their Facebook posts make me smile every day and if you read the comments, it looks like they give happiness to a lot more people. Just go and have a look and I assure you, you will fall in love with Esther and her family (and see pigs as smart and understanding animals who give love and like to cuddle).

My mom heard about me wanting to have my own pig and since that still is a dream because we don’t have the space (yet!) she painted Esther. So we can hang it in our living room and enjoy her smile. It is a beautiful painting and we are very happy with it. So happy that I think it deserves a blog post. And here it is! Check it out (our first painting that we hung in our new apartment).

Thanks mom!

Esther Schilderij

~~~~~~

Mijn eigen Esther

Sinds ik Esther the Wonderpig op Facebook volg ben ik fan. Ik schreef al eerder over Esther en haar papa’s en waarom ik ze geweldig vind. De dagelijkse Facebook posts maken me iedere dag weer aan het lachen en, als je de commentaren leest, worden veel meer mensen er blij van. Neem een kijkje en ik verzeker je, je wordt verliefd op Esther en haar familie (en zult zien dat varkens slimme dieren zijn die liefde geven en het heerlijk vinden om te knuffelen).

Mijn moeder hoorde dat ik mijn eigen varken wilde en omdat dat voorlopig nog een droom is en we (nog) geen ruimte hebben, heeft ze Esther geschilderd. Zodat we een mooi varken in onze huiskamer kunnen hangen en kunnen genieten van haar glimlach. Het is echt een geweldig mooi schilderij en we zijn er erg blij mee. Zo blij dat ik denk dat het een blogpost verdient. En hier is het! Kijk maar eens hoe een glimlachend varken onze woonkamer opvrolijkt (en meteen het eerste schilderij is dat we hebben opgehangen in ons nieuwe appartement).

Dank je mams!

 

2 Comments on “My own Esther

Leave a Reply

%d bloggers like this: