Moving Update #5

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Keukenoverzicht

Finally, moving days are over (we had to go back and get the boxes that didn’t fit the next day, an extra 700 km) and a lot of boxes are unpacked! We try to find our way around the town and enjoy to walk in between the vineyards (there are a lot in this area). We still have to paint some walls and there is still chaos around me, but we start to settle. On the other hand: we also miss our old surroundings, neighbors (they are so nice, and were perfect cat sitters!) and friends. I moved quite a few times but getting to know new people is certainly one of the hardest parts (especially because I am working from home).

Before2 Before1

One of the things that makes me really happy right now is the kitchen! I mean, check the before pics…. My dad replaced the working surface and made it bigger (thanks dad!). The new kitchen is big and perfect! As you can see in the pictures, the working surface has an L-shape and while baking you can enjoy a nice view. Oh and not unimportant: we got a (second-hand) dishwasher, woohoo! Another reason to use the juice maker more often 🙂

Keuken2Keukenuitzicht

I immediately tested (and celebrated) the kitchen by baking some vegan blueberry muffins. I will share the recipe with you on Saturday.

I am back 😀

~~~~~~~~

Verhuisupdate #5

Eindelijk, de verhuisdagen zijn voorbij (we moesten nog een keer heen en weer omdat de vrachtwagen te klein was, een tripje van 700 km) en veel dozen zijn al uitgepakt! We proberen nu onze weg te vinden hier in het stadje en genieten van het hardlopen tussen de wijngaarden (er zijn er veel in deze omgeving). De helft van de muren en plafonds moet nog wel geschilderd worden en er is nog steeds een kleine chaos om me heen, maar we beginnen langzaam te wennen. Aan de andere kant: we missen onze vertrouwde omgeving nog wel, onze buren (ze zijn zo aardig en waren de perfecte kattenoppas!) en vrienden. Ik ben redelijk wat keren verhuisd, maar nieuwe mensen leren kennen is toch wel het lastigste (helemaal omdat ik vanuit huis werk).

Wat me op dit moment helemaal blij maakt is de keuken! M’n vader heeft het oude werkblad vervangen voor een nieuw en groter werkblad (thanks paps!). De nieuwe keuken is groot en perfect! Zoals je kan zien op de foto’s heeft het werkblad een L-vorm en als ik aan het bakken of koken ben, kan ik genieten een mooi uitzicht. Oh en niet onbelangrijk: we hebben een (tweedehands) vaatwasser, woehoe! Nog een reden om de sapmaker wat vaker te gebruiken 🙂

Ik heb de keuken meteen getest door wat vegan bosbesmuffins te bakken. Het recept deel ik zaterdag met jullie.

I am back 😀

One Comment on “Moving Update #5

Leave a Reply