Moving Update #4

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Woonkamer

I told you in the last moving update that we got the key to our new apartment last weekend. The apartment was still as nice as we imagined, unfortunately it was very dirty. I am not planning to leave the apartment where we live in now so dirty. The first thing we did when we came there was cleaning and painting. After one cleaning round we think it needs at least one more, but there wasn’t any time left. A good thing is, the kitchen is painted (it needed 2 layers, because of the pink(!) walls). Because of that pink walls the bedroom and hallway aren’t fully painted. The bedroom got 2 layers, but we have to wait and see if the pink shines through. The study/guest bedroom and the living room are yellow in a way that it overwhelms a bit (maybe because the ceilings are painted in the same color?). Oh well, nothing a little paint can’t do.

As we expected: one weekend wasn’t enough to get the apartment ready, so after we moved our stuff (this weekend!), we still have to paint and clean. But I am still glad we went there, so we wouldn’t be cleaning and moving boxes at the same time.

I will let here know how the moving went! Unfortunately, because of this moving I am not posting for at least a week. It is just too much right now (I have problems thinking about normal things like what day it is today, just because of the chaos around me). Another reason is the fact that we don’t know if our internet will work. We have an appointment scheduled with the mechanic on Monday and hope it is just an easy fix for  him/her.

In the mean time you can check (you can find it in the menu at the top) my older recipes and DIYs or read about me and my blog on the website of the wonderful Sheri Pavlović. Next week I will be featured on her blog, telling you about my DIY favorites!

~~~~~~~

Verhuisupdate #4

In m’n vorige verhuisupdate vertelde ik al dat we de sleutels van ons nieuwe appartement afgelopen weekend zouden krijgen. Het appartement was nog steeds zo mooi als we in ons hoofd hadden, maar het was helaas wel erg vies. Ik ben niet van plan om het huis waar we nu wonen zo vies achter te laten. Het eerste wat we dan ook deden was schoonmaken en schilderen. Na een schoonmaakronde lijkt het alsof er nog minimaal een ronde nodig is, maar helaas was er niet genoeg tijd. Het positieve is dat we de keuken al geschilderd hebben (er moesten 2 lagen verf op de roze (!) muur). Maar door deze roze muren zijn de slaapkamer en de gang nog niet helemaal geschilderd. De slaapkamer heeft al wel 2 lagen verf gekregen, maar door het roze van de muren moeten we even afwachten of er nog een laag nodig is. De studeerkamer en de woonkamer zijn geel op een manier dat het een beetje teveel is (misschien omdat de plafonds in dezelfde kleur geschilderd zijn?). Nou ja, niets wat een beetje verf niet kan verhelpen.

En zoals we verwacht hadden was een weekend niet genoeg om het appartement helemaal woonklaar te maken, dus nadat we verhuisd zijn (dit weekend!), moeten we nog flink aan de slag. Maar ik ben erg blij dat we die twee dagen even hard gewerkt hebben zodat het schoon genoeg is om er dozen neer te zetten. Op deze manier zijn we niet aan het verhuizen en schoonmaken tegelijk.

Ik laat hier weten hoe de verhuizing gegaan is! Helaas, door deze verhuizing, zal ik minimaal een week hier geen berichtjes posten. Het is nu allemaal een beetje te druk (ik kan al niet meer bedenken wat voor dag het vandaag is, omdat ik alleen maar chaos zie). Een andere reden voor mijn korte pauze is dat ik niet weet of het internet het meteen doet als we er zijn. We hebben op maandag een afspraak staan met de monteur en ik hoop dat het een gemakkelijke installatie wordt.

In de tussentijd kun je onder de kopjes ‘Recipes’ en ‘DIY’ mijn oudere berichten lezen of op de geweldige website van Sheri Pavlović lezen over mij en mijn blog. Volgende week verschijnt er op haar blog namelijk een post waar ik vertel over mijn favoriete projecten!

2 Comments on “Moving Update #4

  1. Veel succes verder met verhuizen! Deze week kreeg ik steeds mooie foto s uit Heidelberg van mijn zus Dieneke die daar op vakantie is mooie omgeving

Leave a Reply

%d