Moving Update #2

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Sorry, I didn’t manage my time very well. Just a brief moving update. We officially got the apartment! Yeah! And we arranged we can stay until the end of September in our old apartment (the boyfriend starts his new job in September so we planned the move the first of September, but then we got an apartment that was only available from the beginning of October onwards).

So now we have got an extra month to arrange the moving! The downside is the fact that my family had arranged some free days around our moving, but that is hard to rearrange. We hope all our stuff (so many wool and fabric ;)) can still be moved in the last weekend of September. And, also important, that we can move just a little bit before the first of October. ….What a cliffhanger 😉

Now we have started painting the walls in our old apartment. They are white, but we still had to paint them white. And our new apartment needs a paint job as well. We just started, warming those ‘painting-muscles’.

I will keep you updated about our moving!

~~~~~~~

Verhuisupdate #2

Sorry, ik heb mijn tijd niet zo goed ingedeeld. Even een snelle verhuisupdate dus. We kunnen nu officieel het appartement huren. Joehoe! En we hebben kunnen regelen dat we nog tot eind september in ons oude appartement kunnen blijven (het vriendje begint begin september met z’n nieuwe baan, dus hadden we de verhuizing gepland op de eerste van september, maar we kunnen het nieuwe appartement pas vanaf begin oktober huren).

Dus nu hebben we een extra maand om dingen te regelen voor de verhuizing! Het nadeel is alleen dat m’n familie een paar dagen vrij had geregeld rond de verhuizing en het nu lastig is om dat om te gooien. We hopen dat alle spullen (zo veel wol en stof ;)) nog steeds verhuisd kunnen worden in het laatste weekend van september. En, ook belangrijk, dat we er iets eerder dan 1 oktober in kunnen…. Wat een cliffhanger 😉

We zijn nu begonnen met het verven van de muren in ons oude appartement. Ze zijn wit, maar we moeten ze toch wit schilderen. En ons nieuwe appartement moet ook nog. We zijn dus net begonnen met het opwarmen van de ‘verf-spieren’.

Ik hou je op de hoogte!

One Comment on “Moving Update #2

  1. Pingback: Cat Toilet Ideas | I Love Green Grass

Leave a Reply