My design on a Hallmark card!

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Gast-01

A little while ago I received the message that one of my designs was selected to be part of the Hallmark cards collection! I made an invitation card for a design competition and now it is sold in the Hallmark online shop! The only downside? It is a Dutch card, so to all my English readers: sorry! 🙂

If you want you can still take a look here.

~~~~~~~

Mijn design op een Hallmarkkaart!

Een tijdje terug kreeg ik het bericht dat een van mijn ontwerpen geselecteerd was voor de Hallmark kaartencollectie! Ik heb een uitnodigingskaart gemaakt voor een ontwerpwedstrijd en nu wordt deze verkocht bij Hallmark online.

Als je de kaart wilt bekijken of wilt versturen bezoek dan deze pagina.

4 Comments on “My design on a Hallmark card!

Leave a Reply

%d bloggers like this: