‘This is not Guacamole’ Guacamole – recipe

(voor Nederlands scroll naar beneden)

This is not guacamole

A quick recipe for a side dish on a nice summer evening. I think it is perfect to accomplish a yummy wrap or to put on toast. The reason I called it ‘This is not guacamole’ guacamole is because I always make it when I want to eat guacamole. But I don’t like garlic and I like to leave the cream out that you normally use to make guacamole, because it makes it fresher. So the only ingredients that are left are tomato, avocado, lemon juice, salt and pepper and that put together is something you can hardly call guacamole. That doesn’t matter, the ‘This is not guacamole’ guacamole tastes really good 🙂

What you need

– 1 avocado
– 2 tomatoes
– a teaspoon of lemon juice
– salt and pepper

What you do

1. Cut the tomatoes and avocado in dices

This is not guacamole
2. Mix the avocado, tomatoes, lemon juice, salt and pepper in a bowl

This is not guacamole
3. Serve with a nice wrap or some corn chips

This is not guacamole

~~~~~~~~

‘Dit is geen guacamole’ Guacamole – recept

Een snel bijgerecht voor een heerlijke zomeravond. Ik denk dat dit perfect is bij een lekkere wrap of op een stukje stokbrood. De reden dat ik dit ‘Dit is geen guacamole’ guacamole genoemd heb, is omdat ik het altijd maak als ik ergens guacamole bij wil eten. Ik hou alleen niet zo van knoflook en ik vind het lekkerder zonder de room, omdat het geheel dan frisser blijft. Dan blijven er dus alleen nog tomaat, avocado, citroensap, zout en peper over en dat kun je eigenlijk geen guacamole meer noemen. Maar dat maakt niet uit, het smaakt nog steeds heerlijk 🙂

Dit heb je nodig

– 1 avocado
– 2 tomaten
– 1 theelepel citroensap
– zout en peper

Dit doe je

1. Snijd de tomaat en avocado in blokjes
2. Mix de avocado, tomaat, citroensap, zout en peper in een kom
3. Serveer het bij een lekkere wrap of wat maischips

 

2 Comments on “‘This is not Guacamole’ Guacamole – recipe

Leave a Reply