Beautiful Vlisco Fabric

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Vlisco Fabric

A few months ago I read about the beautiful wax printed fabrics that are mostly worn in Africa. The article I read taught me that the famous fabric is actually designed and printed in the Netherlands! The fabric is from Vlisco and I had a look on their website vlisco.com.

Wow, so many beautiful fabrics! They are a bit expensive, but really nice. After a few weeks I had another look and decided it would make a very nice birthday present (thank you lovely brother :)), so I subscribed myself to the newsletter. One of the first newsletters I received was with the information that a lot of fabrics were on sale! Yeah! So I looked for a fabric that suited me and found a design with a purple tree on it (I love trees!). Not even a green fabric this time. And my mom needs a new kimono-like bathing robe and she also found a pretty red and orange fabric. I want to copy the robe she has now, because she is very happy with the model. Looking forward to sewing some pretty things with these fabrics!

Vlisco Fabric Vlisco Fabric

~~~~~~~~

Mooie Vlisco Stoffen!

Een paar maanden geleden las ik over de mooie met was gedrukte stoffen die vooral in Afrika worden gedragen. Het artikel dat ik las leerde me ook dat de beroemde stoffen in Nederland bij Vlisco ontworpen en gedrukt worden! Ik nam meteen een kijkje op hun website vlisco.com

Wow, wat hebben ze veel mooie stoffen! De stoffen zijn wel wat prijzig, maar ik denk dat ze kwalitatief ook erg goed zijn. Na een paar weken bracht ik de website weer een bezoekje en besloot ik dat het een mooi kadootje zou zijn voor mijn verjaardag (bedankt lief broertje ;)) en schreef ik me meteen maar in voor de nieuwsbrief. Een van de eerste nieuwsbrieven die ik kreeg was meteen positief: veel stoffen waren in de aanbieding! Dus ging ik op zoek naar een stofje dat bij me past en vond er een met een paarse boom erop (ik hou van bomen!). Niet eens een groen stofje dit keer. En mijn moeder heeft nog een kimonoachtige badjas nodig dus hebben we voor haar een rood-oranje stof gekocht. Ik wil de badjas die ze nu heeft kopieren, omdat ze daar erg blij mee is.

Ik kijk er naar uit om met deze mooie stofjes te werken!

 

 

 

2 Comments on “Beautiful Vlisco Fabric

Leave a Reply

%d