Summer, moving and stress

(voor Nederlands scroll naar beneden)

When I started this blog I always had the intention to post regularly. Maybe you noticed that I mostly post new stuff on Wednesdays and Saturdays. And except for the vacations, this went pretty well. But I notice now that is going to be pretty hard the next few weeks. We are (hopefully) moving to some village in the Heidelberg area at the end of August and that makes it hard for me to post recipes and DIY’s twice a week. I am simply too busy now with looking for apartments, boxing our belongings and painting the house (yes painting when you move out, despite the fact that we left everything white).

I am going to try and post twice a week, but if that is not going to work out I can always give you a ‘moving update’.

After we are settled I want to pick up blogging twice a week as soon as possible. Don’t worry. In the mean time: enjoy your summer (vacation)!

~~~~~~~

Zomer, verhuizen en stress

Toen ik dit blog startte had ik altijd de intentie om regelmatig berichtjes te plaatsen. Misschien heb je wel gezien dat ik vaak op woensdag en zaterdag iets nieuws erop zet. Behalve tijdens mijn vakanties is dit verder vrij goed gegaan. Maar ik heb het idee dat het de komende tijd vrij lastig wordt dit vol te houden. We gaan (hopelijk) eind augustus verhuizen naar een plaatsje in de omgeving van Heidelberg en dat maakt het wat lastig om twee keer per week recepten en DIY’s op m’n blog te zetten. Ik ben gewoon te druk met het zoeken naar een huisje, inpakken van spullen en het verven van het huis (yep, het huis moet geverfd worden als we eruit gaan, hoewel we alles wit hebben gelaten).

Ik ga nog steeds proberen twee keer per week iets op m’n blog te zetten, maar als m’n normale posts niet gaan lukken, kan ik je nog altijd berichten over onze ‘verhuisstatus’.

Als we een keer gesetteld zijn pak ik het normale bloggen zo snel mogelijk weer op. In de tussentijd: een hele fijne zomer(vakantie)!

 

 

Leave a Reply

%d