Royal Blood is great!

(voor Nederlands scroll naar beneden) When I saw the video for their song ‘Figure it out’, I knew for sure: Royal Blood is great! They just started and I don’t know a lot about them except that they are from the UK and make great music.

It sounds a bit like Jack White and since I love Jack White’s music I don’t think there is something wrong with that. To make a great music video in a time where people hardly watch music videos is a bonus (I think they got help from Warner). Go check it out (or figure it out ;)).

http://www.tape.tv/royal-blood/videos/figure-it-out Figure It Out

by Royal Blood on tape.tv.

Album release is 25th of August.

~~~~~

Royal Blood is goed!

Toen ik de videoclip van hun single ‘Figure it out’ zag, wist ik het zeker: Royal Blood is gaaf! Ze zijn nog niet zo lang een band en ik weet niet meer van ze dan dat ze uit Engeland komen en ze geweldige muziek maken.

Het lijkt een beetje op de muziek van Jack White en daar is niets mis mee. Een mooie videoclip maken in een tijd waar mensen nog nauwelijks clips bekijken is een bonus (ik denk wel dat ze een beetje hulp van Warner hebben gekregen). Bekijk het snel!

Het eerste album komt 25 augustus uit.

One Comment on “Royal Blood is great!

  1. Pingback: I was at a Royal Blood concert | I Love Green Grass

Leave a Reply

%d