Taking a small vacation

(voor Nederlands scroll naar beneden)

Me Relaxing

Like I already mentioned in this post: we are visiting the Down the Rabbit Hole Festival this weekend. We will stay in Holland a bit longer because we want to visit family and the boyfriend is swimming/cycling/running his first 1/8 triathlon. Exciting!

We call this little trip vacation, but do you know a vacation where you planned a visit to the dentist? Bleegh! But hey, my teeth are troublemakers, that’s why I need my regular check-up and I prefer a Dutch dentist because I can explain the smallest tooth ache in all the detail.

Ok, I will be back with you in about 1 1/2 week. In the meantime you can check out my DIY or Recipe page to see some posts from the near or far past. Have fun!

~~~~~~~~~

Een Korte Vakantie

Zoals ik al eerder noemde in deze post: we gaan het Down the Rabbit Hole festival bezoeken dit weekend. We blijven iets langer in Nederland om familie te boeken en het vriendje gaat een 1/8 triathlon zwemmen/fietsen/rennen. Spannend!

We noemen dit kleine reisje vakantie, maar ken jij een vakantie waar een bezoek aan de tandarts gepland staat? Bleegh! Maar hey, m’n tanden zijn herrieschoppers, daarom heb ik een regelmatige controle nodig. Een Nederlandse tandarts is dan wel net zo fijn, want dan kan ik elk pijntje in de grootste details uitleggen.

Ok, ik ben er weer over ongeveer 1 1/2 week. In de tussentijd kun je mijn DIY of Recepten pagina bekijken om wat projecten te zien uit het nabije of verre verleden. Veel plezier!

Leave a Reply